Toont alle 2 resultaten

N26 Bankrekening

0,00202,80 /jaar

Online betaalrekening met prepaid Mastercard. Als je €100,- of meer stort kun je ook een gratis Maestro pinpas bestellen. N26 is een 100% digitale bank die zeer voordelig is als je vaak buitenlandse betalingen doet.

De Mobiele App, helpdesk en website zijn in het Engels. Het gratis pakket is al erg uitgebreid. Kies voor N26 You of Metal als je ook gebruik wilt maken van aanvullende reisverzekeringen. N26 heeft inmiddels 3,5 miljoen klanten. Deze bank is in Nederland zeer populair onder frequente reizigers.

N26 Business

0,00202,80 /jaar

Voor freelancers en zzp’ers die regelmatig in het buitenland zijn. Ondernemers met internationale betalingen zijn goedkoper uit. De Duitse N26 Bank gaat de concurrentie aan. Vreemde valutaboekingen zijn al sinds 2013 gratis.

Een kosteloos account biedt je een zakelijke mastercard plus automatische uitsplitsing van je zakelijke kosten. Optioneel kun je N26 You aanvragen met zakelijke reisverzekeringen. Neem N26 Business Free en breidt later uit. 0,10% cashback op alle betalingen per kwartaal inbegrepen.

N26

Twee vrienden richtten in 2013 N26 op met maar één doel voor ogen: het stoffige imago van de financiële wereld oppoetsen. Inmiddels hebben zij miljoenen klanten in heel Europa en is ook al een vestiging in New York geopend.

Klanten zijn relatief gezien zeer positief. In een handomdraai heb je een gratis online rekening. Alternatieven zijn o.a. bunq, Knab en Moneyou.

Alternatieven voor N26