Een KLM creditcard aanvragen voor frequent flyers

Boek een vliegticket en profiteer van de Flying Blue creditcard. Een hapje, drankje en alle liefde van de Cabin Crew. Air France-KLM geeft de hoogste service als je met een KLM creditcard van American Express reserveert. Uitrusten doe je in één van de lounges of je krijgt extra beenruimte en een luxe maaltijd. Voor trouwe klanten staat KLM altijd klaar.

Een KLM creditcard aanvragen voor frequent flyers

Boek een vliegticket en profiteer van de Flying Blue creditcard. Een hapje, drankje en alle liefde van de Cabin Crew. Air France-KLM geeft de hoogste service als je met een KLM creditcard van American Express reserveert. Uitrusten doe je in één van de lounges, je krijgt extra beenruimte of een luxe maaltijd. Voor trouwe klanten staat KLM altijd klaar.

Meer informatie
Direct aanvragen
e-mail deze pagina | stel een vraag

Flying Blue Cards

KLM logoEen KLM Creditcard wordt in samenwerking met American Express uitgegeven. Je kunt er bij winkels, restaurants, tankstations, hotels en online mee betalen. Je spaart automatisch Award Miles die je in kunt wisselen voor korting op vliegtickets of extra vliegcomfort.

Hoe uitgebreider de kaart, des te sneller je spaart. Met de Entry Card spaar je 0,5 Mile per euro en bij de Platinum Card ontvang je zelfs 1,5 Mile. Met een bruto inkomen van €1.917,- per maand kun je al een Flying Blue creditcard bestellen.

Het Flying Blue programma is speciaal voor frequent flyers. Voor de niet-frequente vlieger zijn er de andere creditcards van American Express.

Flying Blue Entry Card
Voeg toe aan vergelijken