HomeOndernemer

Visa Business Card

€35,- /jaar
Ondernemers en bedrijven

Een Visa World Card Business is voor zelfstandigen die een creditcard nodig hebben, maar ook voor grotere bedrijven. Tot 5 creditcards betaal je €35,- per kaart per jaar. Je krijgt korting als je meer bestelt. Tot slot kun je kiezen of uitgaven automatisch worden afgeschreven of dat je op basis van een maandelijkse factuur wilt betalen.

2021-04-09T21:57:18+02:00Tags: , , , , |

Mastercard Business

€35,- /jaar
1ste jaar gratis en €25,- cadeau

De Mastercard Business is voor bedrijven die controle willen over hun uitgaven. Per afdeling worden behandelaars toegekend die hun eigen budget beheren en declaraties afhandelen. Inlezen in de boekhouding is kinderspel, zodat handmatig invoeren niet nodig is. De kosten zijn €35,- per kaart per jaar (korting bij grotere afnames).

Amex Business Green Card

€85,- /jaar
1ste jaar gratis

De Business Green Card is voor midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zzp'ers met een bruto inkomen groter dan €1.917,- per maand. Amex levert creditcards in het luxe segment en is daarom duurder dan Visa en Mastercard. Voor €85,- per jaar krijg je een bedrijfslimiet op maat en tijdelijk 12.000 Membership Rewards cadeau.

2021-04-09T21:57:49+02:00Tags: , , |

ABN AMRO Professional Card

€27,50 /jaar
Zzp'ers en freelancers

Ben je zelfstandig ondernemer en zit je bij ABN AMRO? Als startend ondernemer ben je meer dan welkom. Zelfs als je pas begonnen bent. Met de ABN AMRO Professional Card krijg je o.a. korting bij Hertz en Travelbags. Alleen voor ondernemers die 1 creditcard nodig hebben. De jaarlijkse kosten van €27,50 zijn aftrekbaar van de belasting.

ING Businesscard

€37,50 /jaar
Bij zakelijke ING rekening

Voor €37,50 per jaar heb je een zakelijk limiet tot max. €50.000,-. Ondernemers krijgen online inzicht in hun betalingen, ook van hun medewerkers. Bij de ING Businesscard wordt standaard meegeleverd: verzekering tijdens reisongevallen (vlucht- en bagageafhandeling), assistentie bij ziekenhuisopname en juridische bijstand. Deze dekking geldt voor jezelf en medewerkers die een kaart hebben.

Zakelijke Rabo Creditcard

€33,- /jaar
Bij zakelijke Rabobank rekening

Geschikt voor ondernemers met een zakelijke Rabo-rekening. Voor €33,- per jaar heb je binnen één week de Rabo Business Card in huis. Voor meer vrijheid en comfort is het verstandig om ook andere zakelijke creditcards te vergelijken. Deze bieden vaak meer mogelijkheden tegen lagere kosten. Wat de Rabobank bijv. niet biedt is een aflevergarantie. Verder kun je deze kaart alleen blijven gebruiken als je klant blijft.

ASN Creditcard Zakelijk

€33,- /jaar
Bij ASN Betalen Zelfstandigen

Ben je zelfstandig ondernemer die maximale vrijheid wil en duurzaam ondernemerschap ondersteunt? In combinatie met een ASN Betalen Zelfstandigen kun je een ASN Creditcard Zakelijk met een gemiddeld bestedingslimiet van €2.500,- per maand aanschaffen. Extra cards voor medewerkers zijn op bestelling tot max. 25 stuks mogelijk.

Amex Business Entry Card

€50,- /jaar
Voordeligste zakelijke Amex card

De Business Entry Card is met €50,- p.j. de goedkoopste Amex creditcard voor zelfstandig ondernemers. Met een bruto jaarinkomen van €23.000,- en een inschrijving van min. 1 jaar bij het handelsregister (Kvk) ligt binnen 1-2 weken deze business card op je deurmat. Extra cards voor medewerkers bestellen is ook mogelijk. Zowel online als met de App heb je 24/7 inzicht in bedrijfsuitgaven. Bedrijven krijgen geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet en de afschrijvingsdatum kan zelf worden bepaald.

2021-04-09T22:06:56+02:00Tags: , |

Visa Business Gold

€154,- /jaar
Incl. reisverzekering

Voor €154,- per jaar heb je een creditcard met doorlopende reisverzekering. De Visa Business Gold Card is voor ondernemers die vaak op reis zijn. Om gebruik te maken van de reisverzekering hoef je niet verplicht met de Visa World Card Business Gold te boeken. De reisverzekering geldt ook voor privéreizen en meereizende gezinsleden. Aankopen zijn tweemaal langer verzekerd dan bij een gewone Visa Business Card.

2021-04-09T22:07:51+02:00Tags: , , , , |

Amex Business Gold Card

€225,- /jaar
25.000 Membership Rewards

Voor €225,- per jaar heb je een Business Gold Card. Deze creditcard is duurder dan de Green Card, omdat die speciaal voor reizende ondernemers is bedoeld. Een reis- en annuleringsverzekering is standaard inbegrepen. Ook zijn je aankopen 180 dagen verzekerd. Dit geldt zowel voor online aankopen als in winkels. Tot slot krijg je bij aanschaf direct 25.000 Membership Rewards op je account gestort.

Mastercard Corporate

€39,- /jaar
Vanaf 50 medewerkers

De Mastercard Corporate is voor grotere organisaties (vanaf 50 medewerkers) die meer controle willen over hun uitgaven en declaraties. Met Smart Data kunnen financiële rapportages worden opgesteld en declaraties worden afgehandeld. Er is een koppeling met je eigen administratiesoftware mogelijk. Je betaalt €39,- per kaart en krijgt staffelkorting vanaf 5 stuks.

2021-04-09T22:14:23+02:00Tags: , , |

ABN AMRO Corporate Card

€37,50 /jaar
Voor grootzakelijk gebruik

De ABN AMRO Corporate Card is voor ondernemingen die meerdere creditcards willen, maar ook efficiënt beheer willen voeren over binnenkomende betalingen. Voor €37,50 per kaart krijg je de beschikking over software waarmee je analyses en rapportages op kunt stellen. Ook geschikt om softwarematig te koppelen met je administratie en boekhoudpakket.

Amex Corporate Green Card

€60,- /jaar
Voor grote bedrijven

Met de Corporate Green Card maakt American Express het beheer van meerdere creditcards eenvoudig. Je kunt online uitgaven inzien en betalingen beheren. Daarnaast is het mogelijk om betaaltermijnen in te stellen, waardoor je minder tijdelijk vreemd vermogen hoeft aan te trekken. Uitgaven kunnen tot 32 dagen na maandafsluiting rentevrij worden terugbetaald. Tot 10 kaarten betaal je €60,- per kaart per jaar. Daarboven geldt een staffelkorting.

2021-04-09T22:13:28+02:00Tags: , , |

ING Corporate Card

€30,- /jaar
Bij zakelijke ING rekening

De ING Bank heeft speciaal voor grotere organisaties een creditcard inclusief administratieve beheermodule. Hiermee kunnen medewerkers hun eigen uitgaven inzien en declaraties indienen. Een centrale beheerder houdt overzicht en inzicht met behulp van geconsolideerde overzichten en een validatietool. Voor €30,- per kaart per jaar kunnen medewerkers wereldwijd betalen. Er geldt een minimale afnameverplichting van 5 stuks.

KLM Corporate Card

€80,- /jaar
Voor internationale bedrijven

Wil je marketing managers en andere frequent reizende werknemers comfortabel en veilig laten reizen? Dan moet je de KLM Corporate Card nemen. Deze kaart is speciaal voor medewerkers die een belangrijk deel van hun werktijd in het vliegtuig zitten. Kaarthouders zijn uitgerust met o.a. een ongevallen-, annulerings-, bagage- en persoonlijke eigendommenverzekering. Software om uitgaven te monitoren en binnen een flits declaraties af te handelen horen bij het pakket.

2021-04-09T22:12:28+02:00Tags: , , , , |

Amex Corporate Gold Card

€125,- /jaar
Grote bedijven en multinationals

De Corporate Gold Card is speciaal voor multinationals en internationaal georiënteerde grote bedrijven. Voor €125,- p.j. heb je een creditcard en doorlopende reisverzekering in één. Vanaf 10 gold cards is een staffelkorting op de jaarprijs van toepassing. Het bedrijfslimiet is in principe onbeperkt, maar het is ook mogelijk om voor iedere medewerker een apart uitgaveplafond in te stellen. Software om uitgaven en kosten te monitoren wordt gratis meegeleverd.