Visa Business Card

Een Visa World Card Business is voor zelfstandigen die een creditcard nodig hebben, maar ook voor grotere bedrijven. Tot 5 creditcards betaal je €35,- per kaart per jaar. Je krijgt korting als je meer bestelt. Tot slot kun je kiezen of uitgaven automatisch worden afgeschreven of dat je op basis van een maandelijkse factuur wilt betalen.

2021-09-16T03:48:38+02:00Tags: , , , , |

Mastercard Business

De Mastercard Business is voor bedrijven die controle willen over hun uitgaven. Per afdeling worden behandelaars toegekend die hun eigen budget beheren en declaraties afhandelen. Inlezen in de boekhouding is kinderspel, zodat handmatig invoeren niet nodig is. De kosten zijn €35,- per kaart per jaar (korting bij grotere afnames).

Amex Business Green Card

De Business Green Card is voor midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zzp'ers met een bruto inkomen groter dan €1.917,- per maand. Amex levert creditcards in het luxe segment en is daarom duurder dan Visa en Mastercard. Voor €85,- per jaar krijg je een bedrijfslimiet op maat en tijdelijk 12.000 Membership Rewards cadeau.

2021-09-16T03:52:08+02:00Tags: , , |

ING Businesscard

Voor €37,50 per jaar heb je een zakelijk limiet tot max. €50.000,-. Ondernemers krijgen online inzicht in hun betalingen, ook van hun medewerkers. Bij de ING Businesscard wordt standaard meegeleverd: verzekering tijdens reisongevallen (vlucht- en bagageafhandeling), assistentie bij ziekenhuisopname en juridische bijstand. Deze dekking geldt voor jezelf en medewerkers die een kaart hebben.

Zakelijke Rabo Creditcard

Geschikt voor ondernemers met een zakelijke Rabo-rekening. Voor €33,- per jaar heb je binnen één week de Rabo Business Card in huis. Voor meer vrijheid en comfort is het verstandig om ook andere zakelijke creditcards te vergelijken. Deze bieden vaak meer mogelijkheden tegen lagere kosten. Wat de Rabobank bijv. niet biedt is een aflevergarantie. Verder kun je deze kaart alleen blijven gebruiken als je klant blijft.