HomeParticulier

Mastercard Classic

€26,- /jaar
Voordelige keuze

Voor €26,- per jaar heb je de meest aangevraagde creditcard van Nederland in huis. Je krijgt één keer per maand een betaaloverzicht, zodat je achteraf en zonder kosten terugbetaalt. Online afrekenen doe je veilig met de Mastercard SecureCode. Dit is een beveiliging die naar je mobiel wordt gestuurd om te controleren of je akkoord gaat.

Visa World Card

€36,50 /jaar
1ste jaar gratis

Deze creditcard wordt het vaakst aangevraagd door mensen die vaak naar het buitenland (op vakantie) gaan. In 'vreemde' landen wordt Visa namelijk meer geaccepteerd dan Mastercard of American Express. Wil je geen gedoe en net iets meer uitgeven voor extra betaalgemak? Neem dan de nr. 2 van Nederland. De jaarlijkse kosten zijn €36,50. 1ste jaar gratis.

Knab Mastercard

Gratis /jaar
Bij Knab Plus of Premium

Je krijgt een gratis creditcard als je een Knab betaalrekening opent. Het maakt niet uit of je voor Knab Plus of Premium pakket kiest. Je kunt zelfs kiezen tussen Mastercard of American Express. Houd er rekening mee dat je voor American Express extra betaalt als je gedurende een jaar minder dan €1.500,- uitgeeft (anders gratis). Bij de Mastercard maakt het niet uit hoeveel je uitgeeft, maar dan word je wel bij BKR geregistreerd (bij Amex niet).

2021-04-10T02:33:04+02:00Tags: , , , |

Flying Blue Silver Card

€75,- /jaar
1ste jaar gratis & 2.500 Miles

De Flying Blue Silver Card is tijdelijk het eerste jaar gratis. Daarna betaal je €75,- per jaar. Met de silver card spaar je overal voor Miles en Experience Points (XP). Bij elke euro die je uitgeeft krijg je spaarpunten, waar dan ook. Tijdens vliegreizen ben je verzekerd als je bagage- of vluchtvertraging hebt. Bij aanschaf krijg je 2.500 Miles welkomstbonus en 15 XP cadeau.

ANWB Visa Classic Card

€16,- /jaar
Voor ANWB-leden

De ANWB maakt het leden gemakkelijk. Zij bieden één van de goedkoopste creditcards van Nederland aan. Je kunt kiezen tussen de Gold, Silver of de gewone ANWB Visa Classic Card. Je betaalt €16,- per jaar. Alle creditcards hebben een aflever- en internetgarantie. Hiermee ben je verzekerd van geld terug als je bestelling niet wordt geleverd.

2021-04-09T21:53:02+02:00Tags: , , |

ANWB Mastercard

€16,- /jaar
Overal veilig betalen

De ANWB geeft leden de keuze. Je kunt voor de ANWB Visa Classic Card of voor deze Mastercard gaan. Ze kosten beide evenveel en de mogelijkheden zijn hetzelfde. Je betaalt €16,- per jaar en aflever- en internetgarantie zijn inbegrepen. Hiermee ben je verzekerd van geld terug als je bestelling niet wordt geleverd.

2021-04-09T21:53:09+02:00Tags: , , |

Flying Blue Entry Card

€35,- /jaar
2.500 Miles cadeau

Vlieg je vaak met Air France-KLM of één van de andere SkyTeam partners? Voor €35,- per jaar heb je een uitstekende KLM creditcard die meer biedt dan alleen betalen. Met de Flying Blue Entry Card spaar je met iedere betaling voor Award Miles. Hiermee krijg je o.a. vliegtickets, voorrang op vluchthavens en meer beenruimte. Het is ook mogelijk om je punten uit te geven aan hotelovernachtingen, autohuur of cadeaus.

ABN AMRO Mastercard

€22,42 /jaar
Bij ABN AMRO Betaalrekening

Een ABN AMRO Mastercard is aan te vragen door klanten met een betaalrekening. Bij het BetaalGemak Standaard Pakket betaal je 22,42 per jaar. Heb je een BetaalGemak Extra Pakket? Dan betaal je deze jaarlijkse kosten niet. Deze Mastercard wordt geleverd met een aankoopverzekering van 180 dagen plus internet- en aflevergarantie.

Visa Panda Card

€36,50 /jaar
1ste jaar gratis

De Panda Card is precies hetzelfde als de Visa World Card. Het enige verschil is dat je het Wereld Natuur Fonds een warm hart toedraagt. Je hoeft geen lid te worden en het kost je geen geld. Je hoeft je creditcard alleen maar te gebruiken. Telkens als je afrekent wordt automatisch een klein bedrag aan het WNF gedoneerd. Deze creditcard kost €36,50 per jaar (1ste jaar gratis).

Visa Gold Card

€55,- /jaar
1ste jaar 38% korting

De Visa Gold Card biedt meer luxe en gemak dan een gewone creditcard. Als speciale aanbieding betaal je het eerste jaar geen €55,-, maar €36,50. Ook kun je kosteloos een extra creditcard voor je partner, zoon of dochter aanvragen.

2021-04-09T21:54:41+02:00Tags: , , , , |

Flying Blue Gold Card

€170,- /jaar
1ste jaar €85,- & 7.500 Miles

De Amex Flying Blue Gold Card kost €170,- per jaar. Je krijgt deze gold card tijdelijk het eerste jaar gratis. Als welkomstbonus ontvang je 7.500 Award Miles die je kunt verzilveren voor o.a. vliegtickets bij KLM en aangesloten partners. Bij iedere euro die je uitgeeft ontvang je 1,5 Award Miles. Een aanvullende reis- en annuleringsverzekering zijn inbegrepen.

American Express Gold Card

€198,- /jaar
1ste jaar 50% korting

Met een Amex Gold heeft u meer dan een Green Card in handen. Uw aankopen zijn langer verzekerd en u krijgt bij aanschaf meer Award Miles als welkomstgeschenk. Voor 198,00 per jaar heeft u onbeperkt bestedingslimiet en een extra creditcard voor uw partner is blijvend gratis. Vliegt u vaak? Betaal met u American Express Gold Card en u bent aanvullend verzekerd voor ongemakken tijdens uw reis.

ANWB Gold Card

€38,50 /jaar
€25,- cadeautegoed

Ben je lid van de ANWB? Dan krijg je hulp bij pech onderweg. Voor een paar euro extra krijg je meer. Onderweg betalen, een restaurant reserveren, hotel boeken of je risico bij autohuur afkopen? Met de Gold Card van ANWB ga je altijd zeker en verzekerd op reis voor slechts €38,50 per jaar.

2021-04-29T13:29:27+02:00Tags: , , |

ANWB Silver Card

€26,50 /jaar
€25,- cadeautegoed

Als je vaak op reis bent, wil je waarschijnlijk net iets meer dan de gewone ANWB Visa Card. Als je niet te veel wilt betalen of de extreme luxe van een Gold of Platinum Card wilt, dan is de ANWB Visa Silver Card een mooie tussenweg. Je krijgt meer bestedingslimiet en andere extra's die een reiziger nodig heeft tijdens het vliegen, camperen of reizen per auto. Denk bijvoorbeeld aan extra dekking autohuur of noodgeld als je portemonnee gestolen is.

2021-04-09T21:56:05+02:00Tags: , , , |

ABN AMRO Gold Card

€55,13 /jaar
Bij ABN AMRO Betaalrekening

Wil je meer dan de gewone ABN AMRO Mastercard, omdat je meer uit wilt geven of omdat je vaak op reis bent? Neem dan een BetaalGemak Max Pakket en je krijgt de ABN AMRO Gold Card gratis. Als je een gewone betaalrekening hebt kun je deze creditcard voor €55,13 per jaar aanvragen. Ten opzichte van een 'normale' mastercard zijn je aankopen een half jaar langer verzekerd. Ook kun je zonder eigen risico een auto huren.

Visa Platinum Card

€154,- /jaar
1ste jaar 50% korting

De World Platinum Card is de meeste luxe Visa creditcard. Hij biedt dezelfde voordelen als de Visa Gold Card. Het verschil is dat er een uitgebreide doorlopende reisverzekering is inbegrepen. Ook je gezin is meeverzekerd tijdens zowel privé als zakelijke reizen. Zelfs bij risicovolle activiteiten als skiën en duiken ben je verzekerd. Je betaalt €154,- per jaar en krijgt het eerste jaar 50% korting.

Flying Blue Platinum Card

€600,- /jaar
1ste jaar €300,- & 15.000 Miles

De Flying Blue Platinum Card kost €600,- per jaar. Je krijgt alle comfort die je als frequent flyer van KLM & Skyteam wenst. Bij aanschaf krijgt je 15.000 Award Miles, een personal assistent (Lifestyle Service Assistent) en je bent doorlopend verzekerd tijdens reizen. Een Platinum Card voor je partner is bij de prijs inbegrepen. Heb je volwassen kinderen die op hetzelfde adres wonen? Dan kun je 4 extra Flying Blue Gold Cards bijbestellen (ook gratis).

American Express Platinum Card

€702,- /jaar
1ste jaar 50% korting

De Amex Platinum Card is met €702,- per jaar de duurste creditcard van Nederland. Naast een persoonlijk assistent, een uitgebreide reis-, annulering- en autohuurverzekering is ook een Privium Plus lidmaatschap bij de prijs inbegrepen. Verder krijg je automatisch toegang tot exclusieve services. Denk bijvoorbeeld aan gratis Hotel upgrades en presales voor bijzondere evenementen.

Mastercard Black

€204,- /jaar
incl. doorlopende reisverzekering

Dit is de meest uitgebreide Mastercard van Nederland. Je betaalt €204,- per jaar en je partner ontvangt optioneel een creditcard met 50% korting. Niet alleen jijzelf, maar ook meereizende gezinsleden zijn zowel tijdens vakanties als zakelijke reizen doorlopend verzekerd met werelddekking. Black hoort thuis in het rijtje van exclusieve Platinum Cards.

American Express Blue Card

€35,- /jaar
2 gratis Blue Cards

Wil je een American Express, maar zit je niet te wachten op korting op "gratis dagjes uit" en extra verzekeringen die je waarschijnlijk toch nooit gebruikt? Met de Amex Blue Card kies je voor een basic creditcard die doet wat het moet doen. Veilig betalen zonder gedoe. Voor €35,- per jaar heb je een Blue Card die bijna elke Amerikaan standaard in zijn portemonnee heeft.

2021-04-09T21:49:37+02:00Tags: , , |

SNS Creditcard

€15,75 /jaar
Bij SNS Betaalrekening

Bij een bankrekening van SNS sluit je de goedkoopste creditcard van alle banken af. Vooral geschikt en bedoeld voor spaarzaam gebruik. De meeste Nederlanders gebruiken hun creditcard slechts 2 à 3 keer per jaar. Voor €15,75 betaal je nooit teveel. Wil je niet afhankelijk zijn van je bank? Dan kun je beter een Mastercard Classic nemen.

2021-04-09T22:20:01+02:00Tags: ,