ZZP creditcard

Op zoek een creditcard voor zakelijk gebruik? Bijvoorbeeld voor het reserveren van een vliegticket of hotelkamer? Of voor het betalen van advertenties bij Google, Facebook of LinkedIn? Dan is een creditcard handig en zelfs noodzakelijk. Voor zzp’ers zijn de kosten laag en aftrekbaar. Daarnaast houd je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden. Als je bedrijf groeit, kun je extra kaarten voor medewerkers aanvragen. Bekijk het aanbod voor zzp, freelance, eenmanszaak en vof.

Gelukkig nemen steeds meer banken zzp’ers en freelance professionals serieus. Een creditcard is een must voor het boeken van hotels en vliegtickets, maar ook voor andere online diensten. Denk aan het betalen van een Google Adwords campagne of de aanschaf van bedrijfssoftware. Kom je vaak in het buitenland? In veel landen blijft een creditcard het betaalmiddel dat de voorkeur heeft.

Beste business creditcard

Geen zin in eindeloos vergelijken? De Visa Business Card is de beste zzp creditcard en kost €35 per jaar. Dat is voordelig, maar je bent er ook zeker van dat je zowel in binnen- als buitenland kunt pinnen en betalen. Afrekenen bij de Makro of Hanos is ook geen enkel probleem.

Opzeggen is eenvoudig en kost niets. Bij beschadiging en verlies krijg je binnen een paar dagen gratis een nieuwe creditcard thuisbezorgd. Het maakt niet uit bij welke bank je zit en je kunt eenvoudig met je boekhoudsoftware koppelen. Je kunt ook extra creditcards voor je medewerkers aanvragen. Met de gratis Visa App houd je overzicht en kun je per medewerker een uitgavelimiet instellen.

Creditcard bedrijf

Kan een small business creditcard als start-up of kleine ondernemer uit? Ja, want het kost relatief weinig en is aftrekbaar van de belasting. Er zijn twee andere voordelen. De eerste is dat je nu betaalt en pas aan het einde van de maand afrekent. De tweede reden is dat je geen langdurige schulden kunt maken. Met een creditcard voor zzp-ers en freelancers kun je namelijk niet gespreid betalen.

Heb je wel een (doorlopend) krediet nodig? Gebruik dan nooit creditcard. De rente kan oplopen op tot 14,0%. Sluit liever een zakelijke lening af of probeer wat extra rood te staan. Hiermee ben je altijd goedkoper uit.