Toont alle 34 resultaten

Interbank Persoonlijke Lening

3,50%7,00%

Personen van 21 jaar en ouder kunnen voor uiteenlopende doelen een lening krijgen. Denk aan een auto-, boot- of caravanfinanciering. Het max. krediet is €75.000. De rente hangt af van het leenbedrag en type dienstverband.

Interbank is, net als Findio, onderdeel van Crédit Agricole. In tegenstelling tot Findio, kun je er niet rechtstreeks aanvragen. Een offerte loopt daarom altijd via een financieel adviseur, in dit geval via onze intermediair A-Krediet.

Defam Persoonlijke Lening Premium

3,50%6,00%

Deze lening is hetzelfde als de Defam Persoonlijke Lening, maar de rente is lager. Dat komt omdat die alleen voor 24 jaar en ouder of 63 jaar en jonger aan te vragen is. Het minimum leenbedrag is €10.000 of hoger.

Onze intermediair A-Krediet bepaalt op basis van je persoonlijke situatie of je in aanmerking komt voor Premium. Wanneer dit niet het geval is, zal een voorstel worden gedaan tegen de standaard rente van Defam.

Nationale Nederlanden Persoonlijke Lening

3,50%7,90%

Je kunt een lening afsluiten voor bijv. woningverbetering of extra financiële ruimte. Met de persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand voor een vaste periode. Sneller aflossen kan ook altijd en kost niets.

Via onze tussenpersoon A-Krediet vraag je een offerte aan. Zij checken direct of er andere aanbieders zijn waar je een lagere rente kunt krijgen. Het bedrag staat binnen 5 werkdagen na goedkeuring op je rekening.

BNP Paribas Persoonlijke Basislening

3,50%6,40%

De basislening is bijna hetzelfde als de BNP Paribas Persoonlijke Lening, maar heeft alleen geen overlijdensrisicoverzekering (ORV). Hierdoor is de rente lager. Een ander verschil is dat je alleen in aanmerking komt wanneer je 27 jaar of ouder en jonger dan 60 bent.

Een lening van BNP Paribas vraag je altijd via een tussenpersoon aan, rechtstreeks is niet mogelijk. Onze tussenpersoon A-Krediet beoordeelt niet alleen je aanvraag, maar bekijkt ook of er nog andere aanbieders zijn met betere voorwaarden en een lagere rente.

Freo Persoonlijke Lening

3,60%6,50%

Voor leningen van €5.000 tot €75.000 kun je bij Freo terecht. Sinds 2008 staan zij in de top 3 van voordeligste kredietverstrekkers voor consumenten. Met de Freo Persoonlijke Lening betaal je een vast bedrag per maand.

De rente wijzigt tussentijds niet en je mag altijd boetevrij extra aflossen. Je kiest zelf in hoeveel maanden je het leenbedrag wilt terugbetalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Findio Persoonlijke Lening

3,60%8,90%

Bij Findio regel je alles online. Het aanvraagproces is volledig digitaal, zodat je geen papierwerk op de post hoeft te doen of naar een kantoor hoeft te gaan. Je ontvangt de offerte per mail, zodat je hem rustig door kunt lezen.

De rente is scherp, omdat alles is geautomatiseerd. Maar als je vragen hebt kun je die nog steeds telefonisch of per whatsapp stellen. Findio heeft een gouden keurmerk, omdat meer dan 95% zeer positief is over de service.

Defam Persoonlijke Lening Huiseigenaar

3,70%6,10%

Deze lening is speciaal bedoeld voor de verbouwing van de eigen woning. Het bedrag kan worden geïnvesteerd in de verbetering, zoals het verbouwen van de badkamer, plaatsen van een nieuwe keuken of zonnepanelen.

Dit is geen hypothecaire lening, dus je hoeft geen taxatierapport op te laten stellen of naar de notaris voor een aangepaste hypotheekakte. Via onze intermediair A-Krediet vraag je vrijblijvend een gratis offerte aan.

ABN AMRO Persoonlijke Lening

3,70%7,10%

Je hoeft geen klant bij ABN AMRO te zijn om deze lening aan te vragen. Het bedrag dat je leent kan op iedere bankrekening naar keuze worden gestort. Het maximum is €75.000 met een looptijd van 144 maanden.

De ABN AMRO Persoonlijke Lening kan je gebruiken voor een verbouwing of om een vakantiewoning mee te financieren, maar kan ook worden gebruikt voor de aankoop van een auto. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een voorstel op basis van je persoonlijke situatie.

Qander Persoonlijke Lening

3,90%6,50%

Een lening van Qander vraag je aan via onze tussenpersoon A-Krediet. Een adviseur bekijkt niet alleen of de aanvraag bij jouw situatie past, maar ook of er andere aanbieders met een lagere rente en betere voorwaarden zijn.

Je komt alleen in aanmerking wanneer je tussen de 21 jaar en 68 jaar oud bent. Ook moet je een vaste of tijdelijke baan hebben of een pensioen als inkomen hebben. Het maximale aan te vragen krediet is €75.000.

Rabobank Persoonlijke Lening

4,00%9,15%

De Rabobank biedt, naast rood staan op rekening, de mogelijkheid om een eenmalig bedrag te lenen voor een grote uitgave. Boetevrij extra aflossen is mogelijk en er is ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) inbegrepen.

Alleen af te sluiten met een Rabo Betaalrekening

Defam Persoonlijke Lening

4,00%8,20%

Wil je geld lenen voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of een camper? De Defam Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige grote uitgave. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Wil je geld lenen voor de verbouwing van je eigen woning? De Defam Persoonlijke Lening Huiseigenaar is speciaal voor een eenmalige uitgave aan je huis. Als je nog niet precies weet wat het beste bij je past, kun je via onze intermediair A-Krediet eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Zij bekijken wat het beste bij jouw situatie past.

Lender en Spender Persoonlijke Lening

4,10%9,00%

Leningen van Lender en Spender worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zie je terug terug in een scherpe rente.

Aanvragen doe je volledig online en een offerte is gratis en vrijblijvend. Je krijgt standaard 14 dagen bedenktijd en kunt boetevrij extra aflossen. Het maximale leenbedrag is €25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Directa Persoonlijke Lening

4,10%6,40%

Een Directa Persoonlijke Lening vraag je online aan. Je kunt eenvoudig je leencapaciteit berekenen en ziet direct wat het bedrag en het daarbij behorende aflossingspercentage is. Je bepaalt dus zelf of de lening past bij je leendoel, persoonlijke voorkeuren en financiële situatie.

Als je akkoord gaat met de offerte kun je de benodigde gegevens en gevraagde documenten in een beveiligde omgeving uploaden. Na goedkeuring wordt het bedrag direct op je rekening gestort.

Defam Doorlopend Krediet Premium

4,50%6,10%

Onder bepaalde voorwaarden kom je in aanmerking voor een Defam Doorlopend Krediet Premium met een extra scherpe rente. Tijdens de aanvraag moet je ouder zijn dan 24 jaar en jonger dan 59 jaar. Bij de behandeling wordt in het BKR-register getoetst of je andere leningen hebt en of je die op tijd betaalt.

Dit krediet is geschikt voor de financiering van een uitgave waarvan het bedrag nog niet bekend is. De rente is variabel. Houd er rekening mee dat je voor de verbouwing van je woning een Defam Persoonlijke Lening speciaal voor huiseigenaren af kunt sluiten.

Qander Doorlopend Krediet

4,60%6,90%

Met een Qander Doorlopend Krediet mag je opnemen tot het vooraf afgesproken kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen en je mag boetevrij zoveel aflossen als je wilt.

De maximale looptijd van het krediet is 15 jaar, maar Qander heeft ook het recht om de looptijd te verkorten, bijvoorbeeld op de dag dat je 76 jaar wordt (maximum leeftijd). Vraag een gratis offerte aan en bespreek de mogelijkheden.

Directa Doorlopend Krediet

4,60%6,70%

Bij een Directa Doorlopend Krediet kan tijdens de looptijd de rente stijgen of dalen. Deze is namelijk afhankelijk van de marktrente en het bedrag dat je leent. Neem je tussentijds geld op, dan wordt de looptijd langer en stijgen de totale kosten. Je kunt altijd boetevrij extra aflossen.

Er wordt één rentepercentage gehanteerd dat voor iedereen geldt. Het individuele risico wordt dus niet meegenomen bij het vaststellen van de hoogte van het rentetarief. Vraag kosteloos een offerte aan en krijg binnen één werkdag antwoord.

Defam Doorlopend Krediet

4,80%7,80%

Een Defam Doorlopend Krediet is geschikt voor als je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt. Je spreekt een kredietplafond af en kunt gedurende een bepaalde periode geld opnemen. Iedere maand los je een klein deel af, maar je mag ook in één keer aflossen.

Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Als je geen geld opneemt, betaal je dus ook geen rente. De rente is variabel. Dit houdt in dat die op elk moment kan stijgen of dalen. Wanneer je liever een vooraf afgesproken vaste rente en bedrag wilt, is het beter om de Defam Persoonlijke Lening te nemen.

ING Persoonlijke Lening

4,90%9,70%

ING biedt persoonlijke leningen voor uiteenlopende doelen. Voorwaarde is dat het bedrag op een ING Rekening wordt gestort, dus alleen particuliere rekeninghouders met een lopende rekening kunnen aanvragen.

Alleen af te sluiten met een ING Betaalrekening

BNP Paribas Persoonlijke Lening

5,20%7,20%

De BNP Paribas Persoonlijke Lening kan door iedereen van 21 jaar en ouder worden aangevraagd. Er is een Overlijdensrisicoverzekering inbegrepen en het is mogelijk om je maandelijkse aflossingsbedrag online bij te stellen, zodat je sneller aflost.

Voor mensen boven de 60 jaar is er een aparte BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening. Een aanvraag dien je in via tussenpersoon A-Krediet die beoordeelt of je aan de voorwaarden voldoet. Op doordeweekse dagen heb je binnen 24 uur antwoord.

ING Doorlopend Krediet

6,50%9,80%

ING heeft een Doorlopend Krediet voor uiteenlopende doelen met een maximale termijn van 2 jaar. Voorwaarde is dat het bedrag op je ING Rekening wordt gestort, dus alleen rekeninghouders met een lopende rekening kunnen aanvragen.

Alleen af te sluiten met een ING Betaalrekening

BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening

7,00%8,10%

De BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening kan worden afgesloten door mensen van 60-74 jaar. Op de dag dat je 81 jaar wordt moet de lening afgelost zijn. Hiermee is BPN Paribas één van de weinigen die krediet voor senioren aanbiedt.

De lening is geschikt voor uiteenlopende doelen, zoals de aankoop van een camper of verbouwing van je huis. Je kunt bij onze tussenpersoon A-Krediet ook vragen om reeds bestaande kredieten over te sluiten en samen te voegen om geld te besparen.

Santander Persoonlijke Lening

8,70%10,00%

Een lening van Santander kan al vanaf €1.500 tot een max. van €50.000. Je spreekt van tevoren af in hoeveel maanden je de lening terugbetaald. De rente en looptijd veranderen niet, zodat je weet waar je aan toe bent.

Het bedrag wordt in één keer gestort en kan o.a. gebruikt worden voor de aankoop van een auto, verbouwing van de badkamer of het plaatsen van zonnepanelen. Een offerte is gratis en vrijblijvend.

Santander Doorlopend Krediet

8,70%10,00%

Het Santander Doorlopend Krediet sluit je voor max. 5 jaar af. Vooraf spreek je een kredietlimiet van bijv. €10.000,- af. Vervolgens ontvang je een Santander Card waarmee je, net als met een pinpas, overal kunt betalen of geld ervan op kunt nemen.

Tussentijds aflossen kan altijd. Alles wat je aflost, kun je weer besteden. De rente is variabel, wat inhoudt dat die gedurende de looptijd kan stijgen en dalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de mogelijkheden van de Santander Persoonlijke Lening.

Fundr

Op aanvraag

Fundr is onderdeel van de Rabobank en verstrekt leningen aan bedrijven met een zakelijke rekening bij Rabobank, ING of ABN AMRO. Je ontvangt een persoonlijk aanbod op basis van je transactiegegevens. Daartoe wordt een koppeling gemaakt tussen je bankrekening en Fundr. Het voordeel is dat je niet apart financiële cijfers hoeft aan te leveren.

Om in aanmerking te komen moet je bedrijf 15 maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en minimaal 12 maanden aan transactiegegevens kunnen overdragen. De afsluitkosten liggen tussen de €350 en €2.000 afhankelijk van het financieringsbedrag. Daarnaast betaal je een vast bedrag aan rente per maand.

Qredits Microfinanciering

Op aanvraag

Qredits is een kredietverstrekker zonder winstoogmerk. Zij verstrekken krediet aan startende en bestaande ondernemers met een maximum van €250.000. Ben je een startende ondernemer? Dan moet je een volledig ondernemingsplan inclusief financieel plan aanleveren.

Bestaande ondernemers hebben een beschrijving van hun activiteiten en van het investeringsdoel nodig. Ook dien je de definitieve jaarcijfers van afgelopen twee jaar en tussentijdse cijfers van dit jaar in. Qredits biedt persoonlijke coaching en individueel advies op maat.

OPR-Bedrijfskrediet

Op aanvraag

OPR-Bedrijfskrediet verstrekt leningen tot €50.000,- aan ondernemingen in alle sectoren. Om een zakelijk krediet aan te vragen moet je bedrijf minimaal 1 jaar bestaan en moet je een omzet van €70.000,- hebben.

De ondertekening wordt online verwerkt door middel van elektronische handtekeningen. De perso(o)n(en) die borg staan geven ook hun akkoord voordat de aanvraag kan worden verwerkt. Daarna wordt het geld direct overgemaakt naar de bankrekening van de onderneming.

BridgeFund

Op aanvraag

BridgeFund vormt een brug tussen bedrijven die geld willen lenen en investeerders die uitlenen. Dit betekent dat je leent zonder tussenkomst van een bank. Het min. krediet is €5.000 en het max. €250.000 met een maximale looptijd 24 maanden.

Afhankelijk van je omzet, risicoprofiel en doel betaal je 1,3% rente per maand met een maximum van 2,2%. Een offerte is 100% vrijblijvend en je krijgt binnen 24 uur een beslissing. Houd er rekening mee dat je omzet minimaal €50.000 moet zijn om in aanmerking te komen.

Capitalbox

Op aanvraag

CapitalBox verstrekt leningen tussen de €1.000,- en €350.000,- aan het MKB die dit voornamelijk gebruikt voor het financieren van werkkapitaal. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken ongeveer 30 professionals.

Je moet minimaal 12 maanden bij de KvK staan ingeschreven en €48.000 omzet hebben om een financieringsaanvraag in te kunnen dienen. Een offerte is vrijblijvend. Pas wanneer je gebruik wilt maken van de lening wordt een afsluitprovisie van 2,95% in rekening gebracht. De maandelijkse rente van CapitalBox hangt van de aanvraag af. De range ligt tussen de 0,5% en 3,5% per maand. Bij een gemiddeld risicoprofiel ligt de rente op circa 1,1% per maand.

PIN Voorschot

Op aanvraag

Bij PIN Voorschot los je je lening op een andere manier af dan normaal. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot, zodat je de zakelijke lening naar draagkracht binnen 3, 6 of 12 maanden aflost.

Als je de een dag minder omzet hebt, los je ook minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Je kunt een offerte aanvragen voor het financieren van je voorraad, een verbouwing of ander doel. Er wordt op locatie een kennismakingsgesprek gevoerd om de best passende oplossing te bespreken.

Swishfund

Op aanvraag

Bij Swishfund kun je lenen voor uiteenlopende doeleinden, zoals het overbruggen van tijdelijk inkomstenverlies of voor het investeren in groei. Voorwaarde is dat je in minimale omzet hebt van €50.000 per jaar en minimaal 12 maanden geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Afhankelijk van het leendoel en risicoprofiel wordt een rente afgesproken tussen de 0,85% en 2,30% per maand. Tevens wordt een eenmalige afsluitvergoeding in rekening gebracht.

KredietVooruit

Op aanvraag

KredietVooruit.nl is voor ondernemers die tijdelijk behoefte hebben aan extra financiering. Om in aanmerking te komen moet je bedrijf langer dan 12 maanden bestaan en €50.000 omzet hebben op jaarbasis.

Een offerteaanvraag is kosteloos en vrijblijvend. Je krijgt binnen 24 uur een kredietbeslissing. Het is mogelijk om boetevrij vervroegd af te lossen. Tot slot behoort aflossing op basis van binnenkomende betalingen ook tot de mogelijkheden. De max. looptijd van een lening is 6 maanden

Floryn

Op aanvraag

Floryn geeft de mogelijkheid om snel een offerteaanvraag in te dienen. Log in met je bank of upload 6 maanden aan bankafschriften. Je krijgt direct een indicatie van je mogelijkheden.

Je hebt de keuze tussen een eenmalige lening, waarvan het bedrag in één keer op je rekening wordt gestort, of een doorlopend krediet. Bij de laatste kun je telkens een bedrag opnemen als je het nodig hebt. Eerst uitproberen kan ook. Een krediet is dagelijks opzegbaar.

New10

Op aanvraag

New10 is een initiatief van ABN AMRO. Om in aanmerking te komen moet je een zakelijke rekening bij Rabobank, ING, SNS Bank, KNAB, Regiobank of ABN AMRO hebben. Verder dient je bedrijf minimaal 15 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te zijn.

Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing met een minimale looptijd van 3 maanden en een maximale looptijd van 60 maanden. Vraag een offerte aan en bespreek de mogelijkheden.

Qeld

Op aanvraag

Qeld is belangrijke speler in bedrijfsleningen op de Nederlandse markt. Leningen fungeren als een abonnement zonder vaste looptijd, waarbij de volledige lening op elk moment en zonder extra kosten kan worden terugbetaald.

Alle rechtsvormen kunnen een offerte aanvragen, zolang er maar een geldig KvK-nummer is en de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Er wordt gewerkt met ondernemers in verschillende sectoren. Evaluatie vindt plaats op individuele basis. Case-by-case.