Toont alle 6 resultaten

Defam Doorlopend Krediet Premium

4,50%6,10%

Onder bepaalde voorwaarden kom je in aanmerking voor een Defam Doorlopend Krediet Premium met een extra scherpe rente. Tijdens de aanvraag moet je ouder zijn dan 24 jaar en jonger dan 59 jaar. Bij de behandeling wordt in het BKR-register getoetst of je andere leningen hebt en of je die op tijd betaalt.

Dit krediet is geschikt voor de financiering van een uitgave waarvan het bedrag nog niet bekend is. De rente is variabel. Houd er rekening mee dat je voor de verbouwing van je woning een Defam Persoonlijke Lening speciaal voor huiseigenaren af kunt sluiten.

Qander Doorlopend Krediet

4,60%6,90%

Met een Qander Doorlopend Krediet mag je opnemen tot het vooraf afgesproken kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen en je mag boetevrij zoveel aflossen als je wilt.

De maximale looptijd van het krediet is 15 jaar, maar Qander heeft ook het recht om de looptijd te verkorten, bijvoorbeeld op de dag dat je 76 jaar wordt (maximum leeftijd). Vraag een gratis offerte aan en bespreek de mogelijkheden.

Directa Doorlopend Krediet

4,60%6,70%

Bij een Directa Doorlopend Krediet kan tijdens de looptijd de rente stijgen of dalen. Deze is namelijk afhankelijk van de marktrente en het bedrag dat je leent. Neem je tussentijds geld op, dan wordt de looptijd langer en stijgen de totale kosten. Je kunt altijd boetevrij extra aflossen.

Er wordt één rentepercentage gehanteerd dat voor iedereen geldt. Het individuele risico wordt dus niet meegenomen bij het vaststellen van de hoogte van het rentetarief. Vraag kosteloos een offerte aan en krijg binnen één werkdag antwoord.

Defam Doorlopend Krediet

4,80%7,80%

Een Defam Doorlopend Krediet is geschikt voor als je nog niet precies weet hoeveel geld je nodig hebt. Je spreekt een kredietplafond af en kunt gedurende een bepaalde periode geld opnemen. Iedere maand los je een klein deel af, maar je mag ook in één keer aflossen.

Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Als je geen geld opneemt, betaal je dus ook geen rente. De rente is variabel. Dit houdt in dat die op elk moment kan stijgen of dalen. Wanneer je liever een vooraf afgesproken vaste rente en bedrag wilt, is het beter om de Defam Persoonlijke Lening te nemen.

ING Doorlopend Krediet

6,50%9,80%

ING heeft een Doorlopend Krediet voor uiteenlopende doelen met een maximale termijn van 2 jaar. Voorwaarde is dat het bedrag op je ING Rekening wordt gestort, dus alleen rekeninghouders met een lopende rekening kunnen aanvragen.

Alleen af te sluiten met een ING Betaalrekening

Santander Doorlopend Krediet

8,70%10,00%

Het Santander Doorlopend Krediet sluit je voor max. 5 jaar af. Vooraf spreek je een kredietlimiet van bijv. €10.000,- af. Vervolgens ontvang je een Santander Card waarmee je, net als met een pinpas, overal kunt betalen of geld ervan op kunt nemen.

Tussentijds aflossen kan altijd. Alles wat je aflost, kun je weer besteden. De rente is variabel, wat inhoudt dat die gedurende de looptijd kan stijgen en dalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de mogelijkheden van de Santander Persoonlijke Lening.