Toont alle 14 resultaten

BNP Paribas Persoonlijke Lening

5,20%7,20%

De BNP Paribas Persoonlijke Lening kan door iedereen van 21 jaar en ouder worden aangevraagd. Er is een Overlijdensrisicoverzekering inbegrepen en het is mogelijk om je maandelijkse aflossingsbedrag online bij te stellen, zodat je sneller aflost.

Voor mensen boven de 60 jaar is er een aparte BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening. Een aanvraag dien je in via tussenpersoon A-Krediet die beoordeelt of je aan de voorwaarden voldoet. Op doordeweekse dagen heb je binnen 24 uur antwoord.

Freo Persoonlijke Lening

6,40%10,50%

Voor leningen van €5.000 tot €75.000 kun je bij Freo terecht. Sinds 2008 staan zij in de top 3 van voordeligste kredietverstrekkers voor consumenten. Met de Freo Persoonlijke Lening betaal je een vast bedrag per maand.

De rente wijzigt tussentijds niet en je mag altijd boetevrij extra aflossen. Je kiest zelf in hoeveel maanden je het leenbedrag wilt terugbetalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

ING Persoonlijke Lening

6,50%10,20%

ING biedt persoonlijke leningen voor uiteenlopende doelen. Voorwaarde is dat het bedrag op een ING Rekening wordt gestort, dus alleen particuliere rekeninghouders met een lopende rekening kunnen aanvragen.

Alleen af te sluiten met een ING Betaalrekening

Defam GreenLoans

6,60%

Deze lening is hetzelfde als de Defam Persoonlijke Lening, maar de rente is lager. Dat komt omdat die alleen voor 24 jaar en ouder of 63 jaar en jonger aan te vragen is. Het minimum leenbedrag is €10.000 of hoger.

Onze intermediair A-Krediet bepaalt op basis van je persoonlijke situatie of je in aanmerking komt voor Premium. Wanneer dit niet het geval is, zal een voorstel worden gedaan tegen de standaard rente van Defam.

Directa Persoonlijke Lening

6,90%9,50%

Een Directa Persoonlijke Lening vraag je online aan. Je kunt eenvoudig je leencapaciteit berekenen en ziet direct wat het bedrag en het daarbij behorende aflossingspercentage is. Je bepaalt dus zelf of de lening past bij je leendoel, persoonlijke voorkeuren en financiële situatie.

Als je akkoord gaat met de offerte kun je de benodigde gegevens en gevraagde documenten in een beveiligde omgeving uploaden. Na goedkeuring wordt het bedrag direct op je rekening gestort.

BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening

7,00%8,10%

De BNP Paribas Persoonlijke Seniorenlening kan worden afgesloten door mensen van 60-74 jaar. Op de dag dat je 81 jaar wordt moet de lening afgelost zijn. Hiermee is BPN Paribas één van de weinigen die krediet voor senioren aanbiedt.

De lening is geschikt voor uiteenlopende doelen, zoals de aankoop van een camper of verbouwing van je huis. Je kunt bij onze tussenpersoon A-Krediet ook vragen om reeds bestaande kredieten over te sluiten en samen te voegen om geld te besparen.

Qander Persoonlijke Lening

7,10%10,80%

Een lening van Qander vraag je aan via onze tussenpersoon A-Krediet. Een adviseur bekijkt niet alleen of de aanvraag bij jouw situatie past, maar ook of er andere aanbieders met een lagere rente en betere voorwaarden zijn.

Je komt alleen in aanmerking wanneer je tussen de 21 jaar en 68 jaar oud bent. Ook moet je een vaste of tijdelijke baan hebben of een pensioen als inkomen hebben. Het maximale aan te vragen krediet is €75.000.

Lender en Spender Persoonlijke Lening

7,10%13,80%

Leningen van Lender en Spender worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zie je terug terug in een scherpe rente.

Aanvragen doe je volledig online en een offerte is gratis en vrijblijvend. Je krijgt standaard 14 dagen bedenktijd en kunt boetevrij extra aflossen. Het maximale leenbedrag is €25.000 met een looptijd van 60 maanden.

Findio Persoonlijke Lening

7,49%8,49%

Bij Findio regel je een autolening online. Het aanvraagproces is volledig digitaal, zodat je geen papierwerk op de post hoeft te doen of naar een kantoor hoeft te gaan. Je ontvangt de offerte per mail, zodat je hem rustig door kunt lezen.

De rente is scherp, omdat alles is geautomatiseerd. Maar als je vragen hebt kun je die nog steeds telefonisch of per whatsapp stellen.

Defam Persoonlijke Lening

7,50%11,10%

Wil je geld lenen voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of een camper? De Defam Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige grote uitgave. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Wil je geld lenen voor de verbouwing van je eigen woning? De Defam Persoonlijke Lening Huiseigenaar is speciaal voor een eenmalige uitgave aan je huis. Als je nog niet precies weet wat het beste bij je past, kun je via onze intermediair A-Krediet eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Zij bekijken wat het beste bij jouw situatie past.

Defam Persoonlijke Lening Huiseigenaar

7,50%9,30%

Deze lening is speciaal bedoeld voor de verbouwing van de eigen woning. Het bedrag kan worden geïnvesteerd in de verbetering, zoals het verbouwen van de badkamer, plaatsen van een nieuwe keuken of zonnepanelen.

Dit is geen hypothecaire lening, dus je hoeft geen taxatierapport op te laten stellen of naar de notaris voor een aangepaste hypotheekakte. Via onze intermediair A-Krediet vraag je vrijblijvend een gratis offerte aan.

BNP Paribas Persoonlijke Basislening

7,80%11,10%

De basislening is bijna hetzelfde als de BNP Paribas Persoonlijke Lening, maar heeft alleen geen overlijdensrisicoverzekering (ORV). Hierdoor is de rente lager. Een ander verschil is dat je alleen in aanmerking komt wanneer je 27 jaar of ouder en jonger dan 60 bent.

Een lening van BNP Paribas vraag je altijd via een tussenpersoon aan, rechtstreeks is niet mogelijk. Onze tussenpersoon A-Krediet beoordeelt niet alleen je aanvraag, maar bekijkt ook of er nog andere aanbieders zijn met betere voorwaarden en een lagere rente.

ABN AMRO Persoonlijke Lening

7,90%12,40%

Je hoeft geen klant bij ABN AMRO te zijn om deze lening aan te vragen. Het bedrag dat je leent kan op iedere bankrekening naar keuze worden gestort. Het maximum is €75.000 met een looptijd van 144 maanden.

De ABN AMRO Persoonlijke Lening kan je gebruiken voor een verbouwing of om een vakantiewoning mee te financieren, maar kan ook worden gebruikt voor de aankoop van een auto. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een voorstel op basis van je persoonlijke situatie.

Santander Persoonlijke Lening

12,50%14,00%

Een lening van Santander kan al vanaf €1.500 tot een max. van €50.000. Je spreekt van tevoren af in hoeveel maanden je de lening terugbetaald. De rente en looptijd veranderen niet, zodat je weet waar je aan toe bent.

Het bedrag wordt in één keer gestort en kan o.a. gebruikt worden voor de aankoop van een auto, verbouwing van de badkamer of het plaatsen van zonnepanelen. Een offerte is gratis en vrijblijvend.