Toont alle 11 resultaten

Fundr

Op aanvraag

Fundr is onderdeel van de Rabobank en verstrekt leningen aan bedrijven met een zakelijke rekening bij Rabobank, ING of ABN AMRO. Je ontvangt een persoonlijk aanbod op basis van je transactiegegevens. Daartoe wordt een koppeling gemaakt tussen je bankrekening en Fundr. Het voordeel is dat je niet apart financiële cijfers hoeft aan te leveren.

Om in aanmerking te komen moet je bedrijf 15 maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en minimaal 12 maanden aan transactiegegevens kunnen overdragen. De afsluitkosten liggen tussen de €350 en €2.000 afhankelijk van het financieringsbedrag. Daarnaast betaal je een vast bedrag aan rente per maand.

Qredits Microfinanciering

Op aanvraag

Qredits is een kredietverstrekker zonder winstoogmerk. Zij verstrekken krediet aan startende en bestaande ondernemers met een maximum van €250.000. Ben je een startende ondernemer? Dan moet je een volledig ondernemingsplan inclusief financieel plan aanleveren.

Bestaande ondernemers hebben een beschrijving van hun activiteiten en van het investeringsdoel nodig. Ook dien je de definitieve jaarcijfers van afgelopen twee jaar en tussentijdse cijfers van dit jaar in. Qredits biedt persoonlijke coaching en individueel advies op maat.

OPR-Bedrijfskrediet

Op aanvraag

OPR-Bedrijfskrediet verstrekt leningen tot €50.000,- aan ondernemingen in alle sectoren. Om een zakelijk krediet aan te vragen moet je bedrijf minimaal 1 jaar bestaan en moet je een omzet van €70.000,- hebben.

De ondertekening wordt online verwerkt door middel van elektronische handtekeningen. De perso(o)n(en) die borg staan geven ook hun akkoord voordat de aanvraag kan worden verwerkt. Daarna wordt het geld direct overgemaakt naar de bankrekening van de onderneming.

BridgeFund

Op aanvraag

BridgeFund vormt een brug tussen bedrijven die geld willen lenen en investeerders die uitlenen. Dit betekent dat je leent zonder tussenkomst van een bank. Het min. krediet is €5.000 en het max. €250.000 met een maximale looptijd 24 maanden.

Afhankelijk van je omzet, risicoprofiel en doel betaal je 1,3% rente per maand met een maximum van 2,2%. Een offerte is 100% vrijblijvend en je krijgt binnen 24 uur een beslissing. Houd er rekening mee dat je omzet minimaal €50.000 moet zijn om in aanmerking te komen.

Capitalbox

Op aanvraag

CapitalBox verstrekt leningen tussen de €1.000,- en €350.000,- aan het MKB die dit voornamelijk gebruikt voor het financieren van werkkapitaal. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken ongeveer 30 professionals.

Je moet minimaal 12 maanden bij de KvK staan ingeschreven en €48.000 omzet hebben om een financieringsaanvraag in te kunnen dienen. Een offerte is vrijblijvend. Pas wanneer je gebruik wilt maken van de lening wordt een afsluitprovisie van 2,95% in rekening gebracht. De maandelijkse rente van CapitalBox hangt van de aanvraag af. De range ligt tussen de 0,5% en 3,5% per maand. Bij een gemiddeld risicoprofiel ligt de rente op circa 1,1% per maand.

PIN Voorschot

Op aanvraag

Bij PIN Voorschot los je je lening op een andere manier af dan normaal. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot, zodat je de zakelijke lening naar draagkracht binnen 3, 6 of 12 maanden aflost.

Als je de een dag minder omzet hebt, los je ook minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Je kunt een offerte aanvragen voor het financieren van je voorraad, een verbouwing of ander doel. Er wordt op locatie een kennismakingsgesprek gevoerd om de best passende oplossing te bespreken.

Swishfund

Op aanvraag

Bij Swishfund kun je lenen voor uiteenlopende doeleinden, zoals het overbruggen van tijdelijk inkomstenverlies of voor het investeren in groei. Voorwaarde is dat je in minimale omzet hebt van €50.000 per jaar en minimaal 12 maanden geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Bv’s, maatschappen, vof’s en eenmanszaken kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Afhankelijk van het leendoel en risicoprofiel wordt een rente afgesproken tussen de 0,85% en 2,30% per maand. Tevens wordt een eenmalige afsluitvergoeding in rekening gebracht.

KredietVooruit

Op aanvraag

KredietVooruit.nl is voor ondernemers die tijdelijk behoefte hebben aan extra financiering. Om in aanmerking te komen moet je bedrijf langer dan 12 maanden bestaan en €50.000 omzet hebben op jaarbasis.

Een offerteaanvraag is kosteloos en vrijblijvend. Je krijgt binnen 24 uur een kredietbeslissing. Het is mogelijk om boetevrij vervroegd af te lossen. Tot slot behoort aflossing op basis van binnenkomende betalingen ook tot de mogelijkheden. De max. looptijd van een lening is 6 maanden

Floryn

Op aanvraag

Floryn geeft de mogelijkheid om snel een offerteaanvraag in te dienen. Log in met je bank of upload 6 maanden aan bankafschriften. Je krijgt direct een indicatie van je mogelijkheden.

Je hebt de keuze tussen een eenmalige lening, waarvan het bedrag in één keer op je rekening wordt gestort, of een doorlopend krediet. Bij de laatste kun je telkens een bedrag opnemen als je het nodig hebt. Eerst uitproberen kan ook. Een krediet is dagelijks opzegbaar.

New10

Op aanvraag

New10 is een initiatief van ABN AMRO. Om in aanmerking te komen moet je een zakelijke rekening bij Rabobank, ING, SNS Bank, KNAB, Regiobank of ABN AMRO hebben. Verder dient je bedrijf minimaal 15 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te zijn.

Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing met een minimale looptijd van 3 maanden en een maximale looptijd van 60 maanden. Vraag een offerte aan en bespreek de mogelijkheden.

Qeld

Op aanvraag

Qeld is belangrijke speler in bedrijfsleningen op de Nederlandse markt. Leningen fungeren als een abonnement zonder vaste looptijd, waarbij de volledige lening op elk moment en zonder extra kosten kan worden terugbetaald.

Alle rechtsvormen kunnen een offerte aanvragen, zolang er maar een geldig KvK-nummer is en de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Er wordt gewerkt met ondernemers in verschillende sectoren. Evaluatie vindt plaats op individuele basis. Case-by-case.