Bewaarnemingsovereenkomst

17,50

Model bewaarnemingsovereenkomst voor het opslaan en stallen van goederen. Dit kunnen bijv. caravans in een schuur of bouwmaterialen in een loods zijn. Je maakt afspraken over het bedrag, de duur (bewaartermijn), maar ook over wie er verantwoordelijk is bij schade door brand of als er iets beschadigd raakt. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Omschrijving

Bewaren en stallen

Als je een boerderij of leegstaande loods hebt is deze bewaarnemingsovereenkomst erg handig om goederen te stallen. Normaal vertrouw je iemand, omdat die in de buurt woont of omdat je geen zin hebt in gedoe. Toch is het verstandig om schriftelijke afspraken te maken. Wie is aansprakelijk als er brand ontstaat? En wat doe je als iemand niet betaalt? Met dit contract leg je deze afspraken vast.

Welke afspraken leg je vast

Deze bewaarnemingsovereenkomst bevat bepalingen over:

  • bewaringstermijn;
  • vergoeding;
  • rechten van bewaarnemer;
  • risicoverdeling.

Download dit contract in Word. Dit voorbeeld is geschikt voor zakelijk verhuurders met een loods of schuur, maar ook voor particulieren met een garagebox die spullen van een ander in opslag willen nemen.

Wat is bewaarneming?

Bewaarnemen is iets anders dan verhuren. Je verhuurt geen ruimte, maar stalt alleen. Je hoeft dus geen sleutel te geven en mag controleren wat er wordt opgeslagen. Als het je niet bevalt, mag je weigeren. Dit staat duidelijk in het contract vermeld. Als bewaarnemer sta je sterk als de rekening niet op tijd wordt betaald of de goederen niet worden afgehaald.

Specificaties

Naam

Bewaarnemingsovereenkomst.docx

Thema

Facilitair

Soort

Word-bestand

Type

Overeenkomst

Aantal

4 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bewaarnemingsovereenkomst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...