Toont alle 11 resultaten

Bruikleenovereenkomst Woning

17,50

Soms staat onroerend goed tijdelijk leeg. Om het risico op verkrotting en kraken tegen te gaan kan het tijdelijk in gebruik worden gegeven. Bij tijdelijk gebruik door uitlenen is geen huurbescherming. De lener moet wel eventuele kosten betalen. Deze Bruikleenovereenkomst Woning kun je hiervoor gebruiken. Je hebt de keuze uit de Nederlandse versie of Engelse vertaling.

Bruikleenovereenkomst Auto

17,50

Deze Leenovereenkomst Auto gebruik je als je een personenauto in bruikleen geeft. Iedereen deelt zijn auto wel eens met buren of familie, altijd in goed vertrouwen. Als je dit regelmatig doet, is het verstandig om een contract op te stellen.

In de juridische praktijk is delen minder eenvoudig dan verhuren. Bij een huurovereenkomst auto is er namelijk een zakelijke afspraak, maar bij bruikleen heerst vooral het gevoel van vrijblijvendheid. Maar wie is aansprakelijk als de gebruiker een ongeluk krijgt? Je hebt de keuze uit de Nederlandse versie of Engelse vertaling.

Bruikleenovereenkomst Grond

27,50

Wil je grond in bruikleen geven aan buren of iemand anders? Ook als je een perceel uitleent moet je afspraken maken. Gebruik deze Bruikleenovereenkomst Grond voor een perceel dat je tijdelijk niet gebruikt. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Bruikleenovereenkomst Goederen

17,50

Bruikleen is de juridische term voor iets uitlenen zonder vergoeding. Als het om waardevolle zaken gaat is het verstandig hier een overeenkomst voor te maken. Bruikleen wordt onder andere gebruikt voor kunstwerken. Je hebt de keuze uit de Nederlandse versie of Engelse vertaling.

Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak

27,50

Heldere Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak met invulformulier waar je de gegevens van een personeelslid en de bedrijfsauto invult. Je maakt afspraken over de rechten en plichten van de werknemer, maar ook over de verzekering. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Gebruikersovereenkomst Laptop

17,50

Als aanvullende arbeidsvoorwaarde geven bedrijven een laptop in bruikleen aan hun personeel. In deze Gebruikersovereenkomst Laptop leg je afspraken vast over downloaden van applicaties, zorgvuldig gebruik en teruggave als het dienstverband afloopt. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon

17,50

De meeste werkgevers stellen een mobiele telefoon ter beschikking aan hun werknemers. Met de Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon blijft de smartphone in eigendom van het bedrijf. Je maakt afspraken over zorgvuldig gebruik en teruggave bij beëindiging van het dienstverband. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Gebruikersovereenkomst Kantoorruimte

27,50

Wil je een werkplek of kantoor delen? Een tijdelijke huurovereenkomst is niet nodig. Dit kun je ook met een Gebruiksovereenkomst Ruimte regelen. Het verschil is dat je geen verhuurder bent, maar om een onkostenvergoeding voor het gebruik van een toilet, koffie, schoonmaak en wifi vraagt.

Met deze Gebruiksovereenkomst Deel Kantoorruimte sluit je geen huurcontract, maar deel je een plek. Je vraagt dus geen huur en de gebruiker heeft geen huurrecht. Je rekent alleen kosten voor het gebruik van de ruimte of flexplek. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Gebruik Kantoor als Zakelijk Postadres

17,50

Ondernemers stellen het soms op prijs dat zij een apart kantooradres hebben. De aanbieders van deze service, business centres, moeten een overeenkomst maken. Deze is nodig om duidelijk te maken welke dienst wordt afgenomen. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Reglement Auto van de Zaak

17,50

Werkgevers stellen regelmatig een smartphone, laptop en een auto van de zaak ter beschikking aan hun personeel. Als meerdere werknemers een bedrijfsauto hebben, is het verstandig om algemene regels op te stellen. Denk aan afspraken over privégebruik en verkeersboetes.

Sleutelverklaring Werknemers

6,00

Download deze Sleutelverklaring Werknemers eenmalig en gebruik onbeperkt om je personeel toegang te verlenen tot jouw bedrijfspand, zoals een kantoorruimte. Het voorbeeld is in Word, dus je kunt het zelf eenvoudig bewerken en aanpassen naar de huisstijl van je organisatie. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.