Toont alle 7 resultaten

Financial Leaseovereenkomst Auto

27,50

Dit leasecontract geeft je de mogelijkheid om een auto voor langere periode te verhuren voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de looptijd kan de huurder de auto tegen een vooraf afgesproken prijs kopen, maar is dat niet verplicht.

Financial Leaseovereenkomst

27,50

Deze financial leaseovereenkomst kan voor alle mogelijke zaken worden gebruikt, met uitzondering van een auto. Het uitgangspunt is dat een leasemaatschappij één of meerdere objecten van een leverancier koopt en die vervolgens ter beschikking stelt aan een lessee.

Algemene Voorwaarden Financial Lease

37,50

De Algemene Voorwaarden vormen de basis voor een leaseovereenkomst met klanten. Op grond hiervan worden dan losse overeenkomsten gesloten.

Akte van Verpanding

17,50

Een akte van verpanding is een overeenkomst waarmee je iets in onderpand geeft of neemt. Dit kunnen goederen zijn, zoals voorraden of een bedrijfsuitrusting, maar ook vorderingen of spaartegoeden.

Je kunt kiezen uit 8 aktes. N.B.: je hebt ook de algemene voorwaarden nodig die je apart bij ons kunt bestellen.

Algemene Voorwaarden Verpanding

27,50

In al onze pandaktes (die je hier kunt vinden) wordt er naar deze Algemene Voorwaarden van Verpanding verwezen. Voor een geldige overeenkomst heb je dus altijd twee documenten nodig: deze voorwaarden + één van de aktes uit ons bestand.

Dit gedegen document bevat 7 pagina’s waarin algemene bepalingen staan opgenomen over o.a. de vestiging van het pandrecht, mogelijkheid tot herverpanding, taxatie en opeisbaarheid. Je hoeft dit model maar één keer aan te schaffen en kunt het van toepassing verklaren op een onbeperkt aantal aktes.

Verklaring Beëindiging Pandrecht

6,00

Om een een pandrecht te beëindigen kan het verstandig zijn om een verklaring op te stellen. Zeker bij verpanding kan het voor de buitenwereld niet duidelijk zijn of en wanneer de schuld is voldaan en het pand is komen te vervallen.

Aannemingsovereenkomst

32,50

Met deze aannemingsovereenkomst heb je een uitgebreid voorbeeld in handen. Je maakt duidelijke afspraken tussen jou als opdrachtgever en het aannemersbedrijf. Dit contract is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke bouwprojecten.