Toont alle 8 resultaten

Algemene Bepalingen Financial Lease

24,50

De Algemene Voorwaarden vormen de basis voor de Lease overeenkomst met de klanten. Op grond hiervan worden dan “losse” lease-overeenkomsten gesloten.

Algemene Voorwaarden Operational Lease

24,50

Het betreft hier een full operational lease. Het risico en onderhoud van het object blijven daarbij bij de leasemaatschappij. Alle kosten voor onderhoud komen dan voor rekening van de leasemaatschappij. Het contract is te gebruiken voor bij ieder object zoals auto’s, schepen, vliegtuigen of machines.

Financial Leaseovereenkomst

24,50

Deze overeenkomst kan voor alle mogelijke zaken worden gebruikt. Er is een algemene overeenkomst bij nodig. Er is een aparte overeenkomst voor de lease van een auto.

Financial Leaseovereenkomst Auto

24,50

Dit leasecontract geeft je de mogelijkheid om een auto voor langere periode te verhuren voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de looptijd kan de huurder de auto tegen een vooraf afgesproken prijs kopen, maar is dat niet verplicht.

Tijdens de leaseperiode blijf jij eigenaar en maak je afspraken over het leasebedrag en de duur van de overeenkomst. In de Algemene Bepalingen Financial Lease, die je apart kunt bestellen, maak je aanvullende afspraken over wie verantwoordelijk is voor het onderhoud, belastingen, verzekeringen en kosten bij schade.