Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak

27,50

Heldere Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak met invulformulier waar je de gegevens van een personeelslid en de bedrijfsauto invult. Je maakt afspraken over de rechten en plichten van de werknemer, maar ook over de verzekering. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Omschrijving

Met een Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak wordt een bedrijfsauto door de werkgever ter beschikking gesteld. Dit kan een gewone auto of bestelbus zijn. In dit document maak je afspraken over het gebruik en de verdeling van kosten en verantwoordelijkheden. Let op: dit is anders dan een bruikleenovereenkomst auto die je voor eenmalig gebruik uitleent aan een buurman of vriend.

Dit voorbeeld bevat afspraken over:

  • Merk en type auto;
  • Rechten en plichten werknemer;
  • Aard van het gebruik;
  • Schade en diefstal;
  • Boetes en alcoholgebruik;
  • Fiscale gevolgen;
  • Verzekeringen.

Als werkgever neem je de allrisk en ongevallen- / inzittendenverzekering voor je rekening. Je kunt dit natuurlijk ook aanpassen aan het eigen bedrijfsbeleid. Bij overhandiging van de autosleutels wordt dit contract door beide partijen ondertekend.

Je hoeft dit word-document maar één keer te downloaden en kunt het voor een onbeperkt aantal werknemers gebruiken. Voor grotere organisaties kun je verwijzen naar het algemeen reglement dat je ook bij ons kunt bestellen.

Specificaties

Naam

Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak.docx

Onderwerp

Mobiliteit

Soort

Word-bestand

Type

Overeenkomst

Aantal

4 pagina's

Thema

Facilitair

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...