Huurovereenkomst Woning

27,50

Wil je jouw woning verhuren? Met deze huurovereenkomst woning leg je alle belangrijke afspraken tussen huurder en verhuurder vast. Het maakt niet uit of het een vrijstaand huis, twee-onder-een-kapwoning, rijtjeshuis of zelfstandig appartement is. Dit is een contract voor onbepaalde tijd.

Bijgewerkt voor wet- en regelgeving 2024.

Omschrijving

Model Huurovereenkomst

In de meeste contracten worden voornamelijk de belangen van de verhuurder geregeld. Onze Huurovereenkomst Woning houdt ook rekening met de mensen die jouw woning huren. Je maakt afspraken over de oplevering, periodieke huurverhoging en onderhoud.

Download dit voorbeeld en vul stap voor stap de gegevens in. Dit duurt ongeveer 20 minuten, maar dan ben je zeker van een overeenkomst die voor beide partijen bevredigend is. Je hoeft trouwens maar één keer te downloaden en kunt het onbeperkt gebruiken. Deze huurovereenkomst kun je dus voor meerdere huurders en woningen gebruiken.

Netjes geregeld

De grootste angst van verhuurders is gedoe en onduidelijkheid. Je zit niet te wachten op wekelijkse telefoontjes en klachten. Gelukkig is dit contract compleet. De kracht zit in een goede voorbereiding. Hiermee voorkom je onduidelijkheid. Je spreekt af wie belasting betaalt, zoals als Waterschapslasten, onroerendezaakbelasting (OZB) en afvalstoffenheffing (huisvuil). Je maakt ook afspraken over huuropzegging.

Een ervaren jurist heeft dit huurcontract geschreven, zodat je zelf afspraken kunt maken over servicekosten, periodieke huurverhoging en onderhoud. Download dit word-bestand en vul je gegevens in. Je hebt de keuze uit de Nederlandse versie of Engelse vertaling.

Specificaties

Naam Huurovereenkomst woning.docx
Thema Huisvesting
Soort Word-bestand
Type Overeenkomst
Aantal 5 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huurovereenkomst Woning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...