Koopovereenkomst Hond

12,50

Rechtsgeldig contract voor de (ver)koop van een pup of hond. Vul zelf in om wat voor hondenras het gaat. Je kunt dit model voor zowel huis- als fokdieren gebruiken. Vooral voor honden met een stamboom is een koopovereenkomst erg belangrijk.

Omschrijving

Contract overname hond

Je wilt een hond of pup (ver)kopen. In deze Koopovereenkomst Hond leg je de prijs en verwachtingen die de koper van de (ras)hond heeft vast. Dat is van belang als er achteraf onenigheid ontstaat. Als verkoper garandeer je dat het dier gezond is op het moment van inspectie en overdracht.

Spreek de datum van overdacht en tijd af door de openstaande velden in het contract in te vullen. Tot dat moment is het risico voor jou als verkoper en daarna voor de koper. Risico wil zeggen dat de hond ziek, gewond of zelfs kan overlijden voor je het aflevert of wordt opgehaald. In dat geval moet je een eventuele aanbetaling terugstorten op de bankrekening van de koper.

Welke afspraken leg je vast

Vul de gegevens van de koper en verkoper in. Omschrijf de eigenschappen zorgvuldig, het liefst met kenmerken als ras, kleur en een paspoort. Geef duidelijk aan wat het doel is: fokken of recreatie.

Samenvatting

Deze overeenkomst bevat afspraken over:

  • Koopprijs;
  • Aanbetaling;
  • Datum van overdracht;
  • Eigenschappen;
  • Gebreken;
  • Aansprakelijkheid.
  • Breng- of afhaaldatum.

Voorkom ellende en aansprakelijkheid. Voor een klein bedrag download je deze Koopovereenkomst Hond of Puppy. Die is door een jurist opgesteld. Je mag dit contract oneindig vaak gebruiken.

Specificaties

Gebruik

Familie & Gezin

Thema

Financiën

Naam

Koopovereenkomst Hond.docx

Soort

Word-bestand

Aantal

3 pagina's

Type

Overeenkomst

Onderwerp

(Ver)kopen

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koopovereenkomst Hond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...