Wie zijn wij?

Finler Overeenkomsten is een initiatief van Finler Media, een Nederlandse uitgever van modelcontracten en brieven voor particulier en zakelijk gebruik.

Alle documenten op deze website zijn door de ervaren Pablo van Klinken (jurist) en Patrick Nobel (advocaat) opgesteld. Zij houden het bestand voortdurend up-to-date en breiden uit op basis van persoonlijke vragen en nieuwe wetgeving.

Wat is ons doel?

Veel te vaak maken mensen niet de stap naar een financieel adviseur of jurist bij de totstandkoming van afspraken. Een gevolg is dat er weinig tot niets op papier komt te staan. Bij juridische conflicten kan dit grote gevolgen hebben.

Om de drempel naar het opstellen van een goed contract lager te maken, bieden wij ruim 250 modellen aan tegen een scherp tarief die één ieder direct kan downloaden.

Onze klanten zijn particulier, bedrijf, maar ook boekhouders, fiscalisten, HRM-adviseurs en advocaten die onze modellen als basis gebruiken in hun eigen adviespraktijk.

Scholto bos

drs. Scholto Bos

DEN HAAG
Oprichter en eigenaar van Finler en verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van deze website.

scholto.bos@finler.nl
www.finler.nl
linkedin

Pablo van klinken

mr. Pablo van Klinken

AMSTERDAM
Oprichter en eigenaar van DoeHetZelfNotaris en auteur van 250 modelcontracten op deze website.

klinken@doehetzelfnotaris.nl
www.doehetzelfnotaris.nl
linkedin

Patrick nobel

mr. Patrick Nobel

ROTTERDAM
Advocaat en eigenaar van Nobel Advocatuur en auteur van ruim 50 modelbrieven op deze website.

nobel@nobeladvocatuur.nl
www.nobeladvocatuur.nl
linkedin

Hoe werkt het?

Je koopt een modelcontract, akte of brief en rekent af met iDeal, creditcard of Apple Pay. Na betaling kom je op de downloadpagina. Daar download je jouw bestelling direct. Je krijgt de downloadlink en factuur ook in je mailbox. Open het Word-document, vul je persoonlijke gegevens in en onderteken.

Na ondertekening is de overeenkomst juridisch bindend. Een aankoop mag je onbeperkt gebruiken. Zo mag je bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst voor alle medewerkers in jouw organisatie gebruiken. Maak een account aan, zodat je altijd de laatste versie kunt downloaden. Dan ben je verzekerd van de meest actuele versie zonder opnieuw af te rekenen.

Wat doen wij (niet)?

Wij leveren geen maatwerk of persoonlijk advies. Ons doel is om actuele en hoogwaardige standaardmodellen voor particulieren en bedrijven aan te bieden. Wij hebben geen adviseurs in dienst die je tegen uurtarief in kunt huren voor Advies op Maat of een Aanvulling op een modelcontract.

Vanzelfsprekend helpen wij als je juridische termen niet begrijpt of als je vragen over de keuze van het juiste modelcontract hebt. Het gebruik, zoals het invullen, aanvullen, wijzigen, schrappen en aangaan van het contract is jouw eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel of je het juiste doet, raden wij je dringend aan om advies bij een specialist in de buurt in te winnen.

image/svg+xml

070-2136866

Op werkdagen van 9.00-18.00 u.

image/svg+xml

06-12427251

Stel je vraag via Whatsapp.

image/svg+xml

support@finler.nl

Altijd dezelfde dag een reactie.