Sleutelverklaring Werknemers

(1 review)

6,00

Download deze Sleutelverklaring Werknemers eenmalig en gebruik onbeperkt om je personeel toegang te verlenen tot jouw bedrijfspand, zoals een kantoorruimte. Het voorbeeld is in Word, dus je kunt het zelf eenvoudig bewerken en aanpassen naar de huisstijl van je organisatie. Keuze uit Nederlands of Engelse vertaling.

Omschrijving

Met deze Sleutelverklaring Werknemers krijgt een personeelslid een sleutel die toegang geeft tot (een deel van) een bedrijfspand. Dat kan een fysieke sleutel, maar ook een toegangspas of -code zijn. In deze verklaring spreek je af wat te doen bij verlies of diefstal en wie aansprakelijk is bij schade als gevolg van misbruik. Je spreekt ook af dat het verboden is om zonder toestemming een kopie van de sleutel te maken. Vanzelfsprekend kun je afspraken naar wens aanpassen of verwijderen.

Deze sleutelovereenkomst tussen werkgever en werknemer bevat bepalingen over:

 • Adres;
 • Sleutelnummer;
 • Verantwoordelijkheid werknemer;
 • Kopie sleutel;
 • Teruggave.

Dit model is ook geschikt als verklaring tussen de eigenaar van een bedrijfspand en zijn huurders. Denk hierbij aan toegang tot een bedrijfsverzamelgebouw, opslagruimte of werkplaats voor de commerciële verhuur.

Specificaties

Naam

Sleutelverklaring Werknemers.docx

Onderwerp

Randvoorwaarden

Soort

Word-bestand

Type

Overeenkomst

Aantal

2 pagina's

Thema

Huisvesting

Doelgroep

Zakelijk

Reviews

1 review voor Sleutelverklaring Werknemers

 1. Stan Witte

  Prima voorbeeld. Met meer dan 30 werknemers in dienst en de coronamaatregelen die op hun einde lopen, leek het ons een verstandig idee om professioneler beheer te voeren op de sleutels die wij aan ons personeel verstrekken.

  Klein puntje: in het document staat “sleutel gebruik” in plaats van sleutelgebruik.

  • Scholto Bos

   Bedankt voor je reactie. Wij hebben het direct aangepast.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...