Sponsorovereenkomst

(1 review)

12,50

Eenvoudige sponsorovereenkomst waarbij een sponsor een bedrag ter beschikking stelt aan een vereniging, stichting of goed doel. Er is ook een artikel opgenomen waarin op een afgesproken datum wordt bekeken of, en onder welke voorwaarden, de sponsoring wordt voortgezet.

Omschrijving

De sponsorovereenkomst is te gebruiken voor de sponsoring van een vereniging, stichting of goed doel. Je vult zelf de gegevens van de sponsor in. Je moet natuurlijk ook aangeven welke tegenprestatie er wordt verwacht, zoals naamsvermelding op sportkleding.

Dit model bevat afspraken over:

  • Sponsorbedrag;
  • Tegenprestatie;
  • Looptijd;
  • Evaluatie en eventuele verlenging.

In plaats van sponsoring kun je ook vragen of een bedrijf in het verenigingsblad of op de website wil adverteren. In dat geval heb je alleen een advertentieovereenkomst nodig.

Je legt puntsgewijs vast wat je als sponsor van de organisatie mag verwachten en andersom. Om het contract simpel te houden wordt verwezen naar de naleving van het sponsorreglement van een eventuele overkoepelende organisatie. Denk aan de KNVB bij een voetbalvereniging of aan de KNMO bij een muziekvereniging.

Specificaties

Naam

Sponsorovereenkomst.docx

Soort

Word-bestand

Type

Overeenkomst

Aantal

3 pagina's

Thema

Organisatie

Reviews

1 review voor Sponsorovereenkomst

  1. Rieuwert

    Prima en eenvoudig document gelijk te gebruiken!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...