Voorwaarden

Er zijn zeven spelregels.

1. Eigen Verantwoordelijkheid
Finler Media beheert deze website waarop modelcontracten en andere hulpmiddelen (verder genoemd: modellen) worden aangeboden. Deze modellen kun je tegen betaling zelf gebruiken. Het gebruik en de gevolgen daarvan zijn jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden je dringend aan om bij twijfel advies aan een jurist te vragen.

2. Niet Pikken
Onze auteurs hebben grote zorg besteed aan het opstellen van de modellen. Dat heeft veel geld en moeite gekost. Je mag die modellen dan ook niet zomaar verspreiden. Het auteursrecht blijft bij de auteur van het model. Je mag de modellen alleen toepassen voor jouw eigen gebruik als particulier of als zakelijke gebruiker. Als je ze wilt gebruiken om anderen te adviseren dan kan dat ook, maar niet door de modellen door te verkopen.

3. Niet Goed? Geld Terug
Finler Media doet er alles aan om de modellen duidelijk te omschrijven en te categoriseren. Daardoor ben je in staat om het juiste document te kiezen. Ben je toch ontevreden over het aangeschafte document? Dan krijg je jouw geld terug. Je moet daar binnen zeven dagen na aanschaf om vragen door een e-mail te sturen naar helpdesk@finler.nl.

4. Privacy
Finler Media slaat jouw persoonlijke of zakelijke gegevens op in combinatie met bestelinformatie, omdat die verplicht zijn voor de boekhouding. Finler Media maakt gebruik van cookies die tijdens jouw bezoek informatie opslaan op jouw computer. Wij hebben een privacyreglement.

5. Overmacht
Technische storingen zoals in het betaalsysteem van banken, stroomstoringen en dergelijke vallen niet binnen het risico van Finler Media.

6. Conflict
Het kan zijn dat Finler Media met jou als gebruiker een conflict krijgt. Wij zullen er alles aan doen om het zover niet te laten komen en het vóór die tijd onderling met elkaar eens te worden. Je moet ons daar wel de gelegenheid voor geven.

7. Akkoord
Door het vakje aan te vinken dat je deze spelregels hebt gelezen, geef je aan dat je met deze regels akkoord gaat. Kun je niet genoeg krijgen van juridische voorwaarden? Dan heb je ook de gelegenheid om de juridische variant van deze spelregels te bekijken.