Toont alle 3 resultaten

Filter resultaten

N26 Mastercard

0,00 /jaar

Dit is de populairste prepaid creditcard van dit moment. N26 heeft inmiddels meer dan 5 mln. klanten in Europa. Bestel direct de gratis N26 Mastercard. Je kunt hem ook gebruiken om met Apple Pay te betalen in winkels en in apps.

Als je wilt kun je meteen een extra Maestro pinpas nemen. Ook die is gratis. Het duurt ongeveer 2 weken voor je hem in huis hebt, maar je kunt ook een spoedaanvraag doen. Dan wordt die binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.

Viabuy Prepaid Mastercard

19,90 /jaar

Bij VIABUY kun je kiezen tussen een zwarte of een gouden pas. Beide kosten evenveel en hebben dezelfde mogelijkheden. Je krijgt een eigen IBAN. Dit rekeningnummer gebruik je om je saldo op te waarderen.

Voor €14,90 per jaar kun je een tweede pas voor je partner bestellen. VIABUY heeft de snelste levertijd. Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Let op: naast de jaarlijkse kosten betaal je eenmalig €69,90 aanschafkosten.

N26 Zakelijke Mastercard

0,00 /jaar

Deze prepaid mastercard is geschikt voor freelancers en zzp’ers. Open een zakelijk account en ontvang binnen 10 werkdagen je kaart in huis. Voor €25,- kun je eventueel met spoed laten leveren (binnen 2 werkdagen).

Een N26 basisaccount + 1 prepaid card zijn gratis. Je betaalt alleen 1,70% als je in buitenlandse valuta afrekent. Kies of wijzig je eigen pincode en download eenvoudig transacties voor je btw-aangifte of facturatie.

Met spoed bestellen

Normaal duurt het 2 weken voor jouw naam en unieke creditcardnummer op je pasje zijn afgedrukt en je bestelling veilig is thuisbezorgd. Ga je binnenkort op vakantie en heb je jouw nieuwe prepaid creditcard met spoed nodig? Op dit moment zijn er twee aanbieders die aan expreslevering doen.

Bij N26 is de standaard levertijd 10 werkdagen, maar je kunt ook direct een spoedaanvraag indienen. Dit kost eenmalig €25,- en dan is de verwachte levering 2 werkdagen. Je ontvangt een Track & Trace code van UPS in je mailbox, zodat je jouw bestelling online kunt volgen.

Bij ViaBuy wordt altijd binnen 24 uur verzonden. Ook hier is de verwachte bezorgtijd dus ongeveer 2 werkdagen. Je ontvangt geen Tracking code. Verder moet je bij ViaBuy rekening houden met de eenmalige aanschaf- en jaarlijkse kosten die je bij N26 niet hebt.