Registreren als auteur

Finler Encyclopedie is altijd op zoek naar ervaren auteurs die helder kunnen schrijven over beleggen, belastingen, hypotheken, verzekeren of ondernemen. Als je auteur wilt worden, dan zijn dit de spelregels:

  • We plaatsen alleen inhoudelijke artikelen, gericht op het delen van kennis. Wij plaatsen geen promotionele content!
  • Als auteur schrijf je op persoonlijke titel (en niet uit naam van een organisatie). Juist jouw kennis maakt een artikel interessant. De organisatie waarvoor je werkt kan uiteraard wel bij je naam en in je profiel vermeld worden.
  • We werken alleen met unieke content, dat betekent dat artikelen speciaal voor Finler Encyclopedie wordt geschreven en in principe niet in vergelijkbare vorm bij een andere website worden aangeboden.
  • Artikelen op Finler Encyclopedie geven uitleg en voorbeelden die de lezer inzicht geeft in een financieel-economische onderwerp. Daar ligt onze focus.
  • Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Omdat we auteurs de mogelijkheid willen geven onderwerpen echt uit te diepen, hanteren we een richtlijn van 1200 tot 1700 woorden.

We krijgen regelmatig aanmeldingen van mensen die voor ons willen schrijven. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel (voor eventuele publicatie) van je ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we je benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met je over het schrijven voor Finler Encyclopedie.

Vul hieronder jouw proefartikel in: