Toont alle 4 resultaten

NIBC Direct Termijndeposito

0,15%0,70%

NIBC is een Nederlandse Bank uit Den Haag die in 1945 oorspronkelijk is opgericht voor het financieren van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels is het een beursgenoteerde bank met spaar- en beleggingsproducten.

Naast een spaarrekening kun je ook spaardeposito’s met verschillende looptijden openen. Zowel online als met de App beheer je eenvoudig je rekening en bekijk je hoeveel spaarrente je hebt opgebouwd.

NIBC Direct Kwartaalspaarrekening

0,25%

De maximale rente van 0.25% bestaat uit een basisrente van 0.05% en een bonusrente van 0.15%. Om de bonusrente te ontvangen moet je spaargeld voor de eerste dag van het kwartaal op je rekening staan.

De basis- en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kwartaal op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Je kunt altijd extra geld inleggen en er zijn geen minimum inlegeisen waar je aan moet voldoen.

NIBC Direct Internetspaarrekening

0,25%

De NIBC Spaarrekening open je online en zonder minimum inleg. In de Spaar App kun je je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en eventueel een NIBC termijndeposito openen.

Vul het aanvraagformulier in, upload een kopie van je identiteitskaart en log in om je rekeningnummer te vinden. Stort je eerste spaargeld door een bedrag over te maken vanaf elke gewenste betaalrekening.

NIBC Direct Jeugdspaarrekening

0,15%

NIBC Direct biedt een spaarrekening voor je kind(eren) met dezelfde tarieven en voorwaarden als volwassenen. De rekening kan alleen worden geopend door een ouder of voogd.

Het geld is vrij opneembaar, maar je kunt ook kiezen om een deel van het spaarbedrag vast te zetten in een deposito. De spaarrente staat dan vast en het geld komt pas vrij aan het einde van de looptijd.