Veelgestelde vragen

Ja. Zowel de website als onze e-mail nieuwsbrief zijn gratis. U kunt zonder registratie spaarrentes vergelijken en downloaden voor persoonlijk gebruik.
Ja. Geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling heeft een financieel belang in finler.nl. Achter deze website zit ook geen verzekeringsagent, beleggingsadviseur, pensioenadviseur of wat voor financieel raadgever dan ook die invloed kan uitoefenen op de getoonde informatie.
  1. Wij geven een overzicht van alle spaarrentes van Nederland. U hoeft dus niet bang te zijn dat er een bank of spaarrekening ontbreekt.
  2. U mag zonder registratie rentestanden downloaden als excel, csv of pdf.
  3. Wij hebben een gratis kennisbank met heldere uitleg over alles dat met sparen te maken heeft, zodat u zelf een goed onderbouwd besluit kunt nemen als u besluit een spaarrekening af over over te sluiten.
  4. U kunt bij alle spaarrekeningen direct doorklikken naar de betreffende bank om het spaarproduct af te sluiten.
  5. Wij brengen bij de zakelijke rekeningen gelijk in beeld welke rechtsvormen deze rekeningen mogen openen.
Nee. Banken kunnen geen invloed uitoefenen op de getoonde resultaten op deze website. De standaard volgorde is van hoog naar laag. De rentes van alle aanbieders met een bankvergunning worden getoond.
Ons doel is om financiën eerlijk, begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Zo willen wij met onze vergelijkingstools inclusief uitleg over financiële begrippen onze bezoekers in staat om een goed onderbouwde keuze te maken. Wij verkopen zelf geen financiële producten en raden geen specifieke producten aan. Wij zijn niet verbonden aan bank of andere financiële instelling.
Wij tonen alleen spaarrekeningen die op dit moment kunnen worden afgesloten. Er zijn ook spaarrekeningen die nog wel bestaan, maar waarvan de bank heeft besloten geen nieuwe klanten meer toe te laten. Alleen bestaande klanten kunnen dan nog gebruik maken van de eerder afgesloten rekening.