Veelgestelde vragen (FAQ)

Sommige artikelen worden dagelijks 250 keer gelezen, maar we hebben ook artikelen die 10 keer per dagen worden geraadpleegd. Het hangt sterk van de populariteit van het onderwerp af hoeveel lezers u krijgt. Wij beschikken over een programma waarmee wij het verwachte aantal dagelijkse bezoekers kunnen berekenen. Mail de redactie voor een calculatie.

Nee, je moet het vooral leuk vinden om je kennis te delen met anderen.

Wij geven auteurs wel korting op het aanbieden van hun producten of diensten in de Finler Shop. Heeft u bijvoorbeeld een boek geschreven op het gebied van economie & financiën? Of bent u spreker, workshopleider of dagvoorzitter? Dan is het mogelijk uw producten of diensten aan te bieden in onze winkel. Normaal rekenen wij 20% over ieder verkocht product. Voor auteurs geldt een provisie van 10%.

Ja, auteurs moeten schrijfervaring hebben en expert zijn in hun vakgebied. De Finler Encyclopedie staat voor professionaliteit, helderheid en duidelijkheid. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze artikelen. Wij vragen nieuwe auteurs bij registratie een proefartikel aan te leveren.

Nee. U mag in het artikel zelf geen reclame maken voor uw bedrijf. Dat schaadt de onafhankelijkheid van de encyclopedie. Onderaan het artikel staat uw biografie, daar mag u wel een link opnemen naar uw website. Ga naar “Uw gegevens” en vul de link naar uw website in.

Mail de tabel naar de redactie en vertel waar die moet komen te staan. Een tabel voor een website blijft namelijk een lastig karwei.

Nee. Het probleem is dat zoekmachines dit aanmerken als “duplicate content”. Dit houdt in dat op twee webpagina’s exact of vrijwel dezelfde inhoud te vinden is.  Dit heeft negatieve gevolgen voor de score in de zoekresultaten. U kunt natuurlijk wel een link op uw website en social media plaatsen naar uw artikel(en).