Disclaimer

Finler Media is ontwikkelaar, beheerder en exploitant van deze website. De informatie op de websites van Finler Media is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel wij ons best doen om deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten ontleend worden.

Finler Media aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Copyright

Deze website is eigendom van Finler Media. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van deze website, waaronder tekst en vormgeving, behoren toe aan Finler Media. De inhoud van deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.

De volledige disclaimer die van toepassing is op deze website is in beheer van mr. F.J. Van Eeckhoutte, gespecialiseerd in ICT-, internet- en intellectueel recht. De disclaimer kunt u hier raadplegen.