Toont alle 5 resultaten

Knab Zakelijk Deposito Sparen

2,50%3,10%

Bij Knab kun je Zakelijk Deposito Sparen met een relatief korte looptijd afsluiten. Je geld staat dan niet zo lang vast, maar je profiteert wel van de zekerheid van een vaste rente. Het minimum inlegbedrag is €1.000,-.

Bij een looptijd korter dan een jaar wordt de rente aan het einde van de looptijd uitgekeerd. Daarboven kun je maandelijks uit laten betalen. Je ontvangt altijd een alert als een deposito afloopt.

Garantibank Zakelijke Termijn Deposito

2,50%3,00%

Garantibank biedt Nederlandse bedrijven de mogelijkheid een deposito aan te houden voor B.V.’s en eenmanszaken. Voorwaarde is dat die alleen natuurlijke personen of personen als aandeelhouder hebben.

Beschikt uw bedrijf over een Nederlandse betaalrekening en opereert uw organisatie volledig vanuit Nederland? Dan kunt u een Garantibank Zakelijke Termijn Deposito openen met €2.000,- als minimum inlegbedrag.

Rabo Deposito Zakelijk

2,35%2,85%

Rabo Zakelijk spaardeposito voor een vereniging, stichting of particuliere BV. Om te kunnen openen heb je een Rabo zakelijke rekening nodig. Kies uit een looptijd van 1 tot 10 jaar met een minimum inleg van €5.000,-.

De inleg staat tot de vervaldatum vast tegen de afgesproken vaste rente. Geef zelf aan wanneer je rente wilt ontvangen. Dit kan achteraf per maand, drie maanden, per jaar of in één keer op de vervaldatum.

Van Lanschot Spaardeposito

1,90%2,70%

De rentecondities zijn afhankelijk van het belegd vermogen en adviesportefeuille(s). Een Van Lanschot Spaardeposito kan interessant zijn als je ook beleggingsproducten afneemt.

Van Lanschot heeft vooral klanten met een beleggingsportefeuille en maakt het voor hen mogelijk om tijdelijk geld in een termijndeposito te plaatsen. Spreek af met een adviseur voor de precieze condities.

RegioBank Meerkeuze Sparen Vast

1,80%

Als je een zakelijke RegioBank Meerkeuze Sparen rekening hebt kun je inloggen en via internetbankieren een deposito openen met een looptijd van 10 jaar. Het minimum inlegbedrag is €15.000,-.

Het is niet mogelijk om later meer bij te storten in hetzelfde deposito, maar je kunt wel extra deposito’s openen met verschillende looptijden. Afhankelijk van de inleg ontvang je maandelijks of jaarlijkse rente.