Voor wie geen roze bril, maar helderheid over sparen wil.
Spaarrente vergelijken2018-05-21T15:47:54+00:00
Loading...
Hoogste spaarrente

De nr. 1 in spaarrente vergelijken

Wij vergelijken 101 spaarrekeningen en 47 spaardeposito’s voor particulieren en bedrijven!

Top 5 Spaarrente

Sparen met variabele rente

Wilt u een spaarrekening afsluiten of komt u alleen even “gluren” of u nog een goede spaarrente krijgt? Geen probleem. Wij hebben een overzicht van alle actuele spaarrentes van Nederland. Overstappen naar een andere spaarrekening is zeer eenvoudig.

Ook al is de rente laag, dan nog zijn er veel verschillen. Triodos Bank biedt op dit moment de laagste variabele rente van 0,00%. Knab en a.s.r. bieden de hoogste spaarrente van 0,55%. Daarna volgen Anadolubank, Argenta en Moneyou met 0,50%. Nederlanders hebben gemiddeld €28.000,- spaargeld (CBS, 2016). Door regelmatig spaarrente vergelijken kunt u een hoger rendement krijgen. Daar helpen wij u graag bij.

Hoogste Spaarrente
SlechtMatigGoedZeer goedUitstekend 4,84 van 5
218 stemmen
Hoogste Spaarrente

Kies de spaarrekening die bij u past!

Wilt u uw spaargeld direct op kunnen nemen of maakt het u niet uit als uw geld langere tijd vaststaat? Hoe langer u uw spaargeld vastzet, hoe hoger de jaarlijkse rente. Er zijn drie spaarvormen waar u uit kunt kiezen.

Flexibel sparen

Bij flexibel sparen spaart u zonder beperkingen. U kunt altijd opnemen en mag zoveel storten als u wilt. Daar staat tegenover dat de rente variabel is. Die kan dus op ieder moment stijgen of dalen.

Actuele rente

Sparen met voorwaarden

Bij sparen met voorwaarden moet u bijv. een minimaal bedrag storten of u mag langere tijd uw geld niet opnemen om bonusrente te ontvangen. De rente is variabel, maar u krijgt meestal wel een iets hogere spaarrente.

Actuele rente

Deposito sparen

Met een spaardeposito zet u uw geld voor langere tijd vast. Bijvoorbeeld 1 of 5 jaar. Hoe langer u uw geld 'parkeert', hoe hoger de rente. De spaarrente is altijd gegarandeerd. Dit betekent dat die niet stijgt of daalt.

Actuele rente

Wij vergelijken spaarrentes van...

Er zijn 34 banken en verzekeraars met één of meerdere spaarrekeningen. Spaarrente vergelijken is eenvoudig. Alle rentes zijn actueel en u krijgt 100% up-to-date informatie over looptijden en voorwaarden.

Spaarrekening

Spaarrekening mei 2017

Sparen tegen een aantrekkelijke variabele rente? Spaarrente vergelijken loont. Bekijk alle spaarrekeningen voor privégebruik in één handig overzicht. Heeft u al een spaarrekening en wilt u een hogere rente. Van spaarbank veranderen is eenvoudig.

Vergelijk!

Kinderspaarrekening

Kinderspaarrekening mei 2017

Een kinderspaarrekening heeft een hogere spaarrente dan andere spaarrekeningen. Sparen voor kinderen is een perfecte manier om te bouwen aan de toekomst van uw kind. Wij hebben alle spaarrentes van kinder- en jeugdspaarrekeningen op een rij gezet.

Vergelijk!

Studentenspaarrekening

Studentenspaarrekening feb 2017

Zo'n 75% van alle studenten sparen. De meesten zetten geld opzij om een vakantie, kleding of studie te kunnen betalen. Er zijn ook genoeg studenten die geld opzij zetten later. Sommige banken hebben aparte studentenspaarrekeningen. Spaarrente vergelijken en tips om een hogere rente te krijgen.

Vergelijk!

Zakelijke spaarrekening

Zakelijk Sparen

Investeren in de toekomst betekent sparen om te investeren. Zakelijk sparen is niet de trend maar wel verstandig. Heeft uw bedrijf genoeg buffer om te sparen? Zakelijke spaarrentes op een rij.

Vergelijk!
Spaarrente betaalrekening maart 2017

Spaarrente op betaalrekening

Rente op een lopende rekening

Bennie Jolink zegt het al in de reclame voor SNS Bank. "Als je geld verdient, komt dat binnen op de betaalrekening. Maar hoe hard je er ook voor gewerkt hebt. Rente over die centen, ho maar." Het klopt wat hij zegt. De meeste banken geven alleen rente op een spaarrekening. SNS Bank begon in 2014 met spaarrente op de betaalrekening, ook wel een lopende rekening genoemd. Daarna zijn een paar andere banken gevolgd.

Spaarrente vergelijken geldt dus niet alleen voor spaarrekeningen. Er zijn inmiddels vier banken die rente geven op een normale rekening. Zes banken geven rente op lopende rekeningen voor kinderen. De hoogste rente is op dit moment 0,55% voor volwassenen en 1,10% voor kinderen. Vergelijk hier alle bankrekeningen.

Spaarrente betaalrekening

WIJ VERGELIJKEN OOK

Bankrekeningen vergelijken
Creditcards vergelijken
Deze website gebruikt cookies. Akkoord