Hoogste spaarrente

Alle spaarrentes van Nederland vergelijken en direct openen

Ben je op zoek naar een nieuwe spaarrekening of kom je alleen even kijken of je nog steeds een goede spaarrente van je huidige bank krijgt? Vergelijk alle actuele spaarrentes van Nederland. Wij vergelijken 101 spaarrekeningen en 47 spaardeposito’s voor particulieren en bedrijven.

Meer over sparen
Start de vergelijker

Top 5 Spaarrente

Sparen met variabele rente

Wil je een spaarrekening afsluiten of kom je alleen even gluren of je nog een goede spaarrente ontvangt? Geen probleem. Vergelijk alle actuele spaarrentes van Nederland. Overstappen naar een andere spaarrekening is eenvoudig.

Ook al is de rente laag, dan nog zijn er veel verschillen. Triodos Bank biedt op dit moment de laagste variabele rente van 0,00%. NIBC en Lloyds bieden de hoogste spaarrente van 0,20%. Daarna volgen Anadolubank, ASR en Centraal Beheer met 0,17% en 0,15%. Nederlanders hebben gemiddeld €28.000,- spaargeld (CBS, 2016). Door regelmatig spaarrentes te vergelijken kun je een hoger rendement krijgen. Daar helpen wij graag bij.

Hoogste Spaarrente
Hoogste Spaarrente

Spaarrekening

Spaarrekening november 2019

Sparen tegen een aantrekkelijke variabele rente? Spaarrente vergelijken loont. Bekijk alle spaarrekeningen voor privégebruik in één handig overzicht. Heb je al een spaarrekening en wil je een hogere rente. Van spaarbank veranderen is eenvoudig.

Vergelijk!

Kinderspaarrekening

Kinderspaarrekening november 2019

Een kinderspaarrekening heeft een hogere spaarrente dan andere spaarrekeningen. Sparen voor kinderen is een perfecte manier om te bouwen aan de toekomst van je kind. Wij hebben alle spaarrentes van kinder- en jeugdspaarrekeningen op een rij gezet.

Vergelijk!

Studentenspaarrekening

Zo’n 75% van alle studenten sparen. De meesten zetten geld opzij om een vakantie, kleding of studie te kunnen betalen. Er zijn ook genoeg studenten die geld opzij zetten later. Sommige banken hebben aparte studentenspaarrekeningen. Spaarrente vergelijken en tips om een hogere rente te krijgen.

Vergelijk!

Zakelijke spaarrekening

Zakelijke spaarrekening november 2019

Investeren in de toekomst betekent sparen om te investeren. Zakelijk sparen is niet de trend maar wel verstandig. Heeft je bedrijf genoeg buffer om te sparen? Zakelijke spaarrentes op een rij.

Vergelijk!
Spaarrente betaalrekening december 2019

Spaarrente op betaalrekening

Rente op een lopende rekening

Bennie Jolink zegt het al in de reclame voor SNS Bank. “Als je geld verdient, komt dat binnen op de betaalrekening. Maar hoe hard je er ook voor gewerkt hebt. Rente over die centen, ho maar.” Het klopt wat hij zegt. De meeste banken geven alleen rente op een spaarrekening. SNS Bank begon in 2014 met spaarrente op de betaalrekening, ook wel een lopende rekening genoemd. Daarna zijn een paar andere banken gevolgd.

Spaarrente vergelijken geldt dus niet alleen voor spaarrekeningen. Er zijn inmiddels vier banken die rente geven op een normale rekening. Zes banken geven rente op lopende rekeningen voor kinderen. De hoogste rente is op dit moment 0,55% voor volwassenen en 1,10% voor kinderen. Vergelijk hier alle bankrekeningen.

Spaarrente betaalrekening

Wij vergelijken spaarrentes van…

Er zijn 34 banken en verzekeraars met één of meerdere spaarrekeningen. Spaarrente vergelijken is eenvoudig. Alle rentes zijn actueel en je krijgt 100% up-to-date informatie over looptijden en voorwaarden.

WIJ VERGELIJKEN OOK

Bankrekeningen vergelijken
Creditcards vergelijken