Toont alle 40 resultaten

Openbank Spaarrekening

3,65%

Actie: je ontvangt de eerste 6 maanden 3,65%. Daarna ontvang je 2,75%. Je krijgt de rente maandelijks uitgekeerd.

Bij een Openbank Spaarrekening ontvang je rente tot €300.000,-. Deze rekening valt onder het Europese depositogarantiestelsel.

Santander Spaarrekening

3,60%

De Santander Spaarrekening open je online. Rente wordt maandelijks uitgekeerd. De app is gebruiksvriendelijk, zodat je je spaargeld overal kunt bekijken en beheren waar en wanneer je maar wilt.

Er is geen min. of maximum inleg. Je kunt deze rekening openen als je 18 jaar of ouder bent en over een Nederlandse betaalrekening beschikt.

Distingo Bank Spaarrekening

3,31%

Deze Franse Distingo Bank Spaarrekening open je via spaarplatform Raisin. Je kunt tot €100.000,- inleggen. Dit bedrag kun je ieder moment weer opnemen.

Rente wordt ieder kwartaal uitgekeerd. Om te kunnen openen heb je een Nederlandse betaalrekening nodig.

Bigbank Flexibel Sparen

3,30%

Je ontvangt 3.30% tot een bedrag van €100.000,- en kunt vrij opnemen en storten van iedere Nederlandse betaalrekening. Er is geen minimale inleg vereist. De rente wordt jaarlijks op 31 december uitbetaald.

Bigbank gebruikt de opbrengst voor het financieren van kleinschalige kredieten in een aantal Europese landen. Door dit traditionele model krijg je een aantrekkelijke rente zonder beperkende voorwaarden.

Nordax Bank Spaarrekening

3,29%

Nordax Bank is beursgenoteerd en biedt spaarproducten, hypotheken en leningen in Europese landen aan. In Nederland kun je de Nordax Bank Spaarrekening openen via spaarplatform Raisin.

Je kunt tot €85.000,- inleggen. Dit spaarbedrag valt onder de Zweedse depositogarantie. Je mag onbeperkt inleggen en weer opnemen.

Collector Bank Spaarrekening

3,29%

Scandinavische bank die in Nederland de Collector Spaarrekening via spaarplatform Raisin aanbiedt. Je kunt op elk moment storten en weer opnemen.

Je spaargeld valt onder het Zweedse depositogarantiestelsel. De min. inleg is €1,- en de rente wordt elk kwartaal uitgekeerd. Automatisch sparen is ook mogelijk.

Alisa Bank Spaarrekening

3,27%

Alisa komt uit Finland en biedt via spaarplatform Raisin de Alisa Bank Spaarrekening aan. Om te openen hoef je alleen je paspoort of ID bij de hand te houden.

Rente wordt elk kwartaal bijgeschreven. De inleg is max. €100.000,-. Je opent een rekening als je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse betaalrekening hebt.

Klarna Spaarrekening

3,25%

In Nederland kun je een Klarna Spaarrekening openen via spaarplatform Raisin. Hoewel Klarna uit Zweden komt, waar met de Zweedse kroon wordt betaald, houd je de rekening gewoon in euro’s aan.

Er geldt een minimum inleg van €1,- en een maximum van €85.000,-. Dit bedrag is vrij opneembaar en valt onder de Europese depositogarantie.

TF Bank Spaarrekening

2,90%

De TF Bank Spaarrekening open je eenvoudig online via spaarplatform Raisin. De rente wordt elk kwartaal uitgekeerd. Open een rekening als je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse betaalrekening hebt.

Je kunt max. €85.000,- sparen en valt onder de Zweedse depositogarantie. Je mag je spaargeld onbeperkt inleggen en weer opnemen.

Renault Bank Spaarrekening

2,90%

Deze Franse autobouwer biedt sinds 2001 in verschillende Europese landen de Renault Bank Spaarrekening aan. Daarvoor hoef je geen Clio of Mégane te rijden. In Nederland open je een rekening via Spaarplatform Raisin.

Spaargeld valt tot €100.000,- onder het Franse Depositogarantiestelsel. Je kunt een rekening openen als je 18 jaar of ouder bent.

DHB CombiSpaarrekening

2,50%

Bij de DHB CombiSpaarrekening kun je altijd geld inleggen, maar als je op wilt nemen moet je dat van tevoren aankondigen. Hoe langer de aankondigingstermijn, des te hoger de rente die je ontvangt.

Je kunt kiezen uit een termijn van 33, 66 of 99 dagen. Voer het bedrag in dat je op wilt nemen en het wordt na afloop van de gekozen periode automatisch op je betaalrekening teruggestort.

Yapi Kredi Euro-Plus Spaarrekening

2,50%

Een gewone spaarrekening zonder minimum inleg waarmee je direct geld over kunt maken naar je tegenrekening. Je ontvangt elke maand, wanneer er mutaties hebben plaatsgevonden, een afschrift.

De rentebijschrijving vindt aan het eind van het kwartaal plaats. Verder zijn er geen opnamekosten of opnamebeperkingen. Eventueel kun je je spaargeld voor langere tijd vastzetten door een Euro-Plus Deposito te openen met een vaste rente.

Lloyds Internet Spaarrekening

2,50%

Lloyds Bank heeft al een tijdje één van de hoogste spaarrentes van Nederland. Je kunt op elk moment online storten of opnemen. Er zijn geen verplichte minimum inlegeisen of andere beperkingen.

Je regelt alles eenvoudig online. Het kost ongeveer 5 minuten om het aanvraagformulier in te vullen. Stuur tot slot een kopie van je ID en een bankafschrift van je betaalrekening en ontvang je inloggegevens.

Evi Sparen

2,50%

Evi van Lanschot is een online vermogensbeheerder. Je opent er een rekening met als doel om te gaan beleggen. Als je je geld tijdelijk wilt parkeren, kun je dat doen op de Evi Spaarrekening.

Je koppelt je Evi-rekening aan je huidige betaalrekening. Dit mag een rekening zijn bij iedere Nederlandse bank. Geld overschrijven naar je spaarrekening kan door over te maken naar de Evi-tussenrekening.

bunq Easy Savings

2,46%

Bunq Easy Savings is een spaarrekening waar je met de App geld op apart kunt zetten. Tot een max. spaarbedrag van €100.000,- ontvang je spaarrente.

Houd er rekening mee dat je verplicht bent om een betaalrekening van bunq te openen en dat daar maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Klik op bunq Personal voor meer informatie.

DHB S@veOnlinerekening

2,30%

De S@veOnlinerekening is een direct opneembare spaarrekening die je zelf beheert met internetbankieren. Je betaalt geen kosten voor het openen en ook geen boete of kosten bij opname.

Het variabele rentetarief van 2.30% ontvang je over je gehele saldo tot maximaal €500.000,-. Storten en opnemen kan op ieder moment van en naar de door jou opgegeven betaalrekening.

Alfa Slimmer Sparen

2,30%

Bij de Anadolubank kun je uit drie spaarrekeningen kiezen. Met de Alfa Slimmer Sparen rekening krijg je het hoogste rendement, omdat maar één keer per jaar spaarrente wordt uitgekeerd.

Je kunt op ieder moment je spaargeld zonder kosten opnemen. Ook is er geen minimum inleg vereist. Je ontvangt geen rekeningafschriften, maar wel één keer per jaar een jaaropgave.

Argenta Internetspaarrekening

2,25%

Bij Argenta kun je kiezen tussen de Internet Spaarrekening met een variabele rente of een termijndeposito met een vaste rente en looptijd. Je ontvangt automatisch een e-mailbericht als de rente wijzigt.

In de online bankomgeving kun je eenvoudig extra spaarrekeningen openen en geld overmaken van en naar je eigen bankrekening. Storten en opnemen kan onbeperkt en wanneer je maar wilt.

Alfa Spaarrekening

2,25%

Met een Alfa Spaarrekening wordt de rente dagelijks berekend en ieder kwartaal uitgekeerd. Een rekening open je online, maar je kunt ook een aanvraagformulier downloaden en opsturen per post.

Bepaal zelf hoeveel je spaart met een max. van €500.000,-. Tussentijds opnemen of storten is kosteloos en kan onbeperkt. Je rekening beheer je eenvoudig via de online omgeving van de Anadolubank.

Alfa Rente Direct Spaarrekening

2,25%

De Alfa Rente Direct Spaarrekening geeft je de vrijheid om direct over je opgebouwde rente en saldo te beschikken. Bepaal zelf hoeveel je inlegt en wanneer je het tegoed opneemt.

De rente wordt per dag berekend en uitgekeerd. Hierdoor ontstaat een rente-op-rente effect en is de effectieve rente per jaar hoger dan de basisrente die per dag wordt berekend en uitgekeerd.

LeasePlan Flexibel Sparen

2,20%

Bij LeasePlan Bank spaar je met een variabele rente en zonder vaste looptijd. Je spaart op een online spaarrekening. Dit betekent dat je overal in kunt loggen om geld bij te storten of op te nemen.

De rente wordt maandelijks bijgeschreven. Je kunt je spaarsaldo altijd inzien of een overboeking doen met je mobiel. De Sparen App kun je downloaden in de Apple Store of Google Play.

NIBC Direct Kwartaalspaarrekening

2,15%

De maximale rente van 2,15% bestaat uit een basisrente van 1,75% en een bonusrente van 0,40%. Om de bonus te ontvangen moet je spaargeld voor de eerste dag van het kwartaal op je rekening staan.

De basis- en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kwartaal op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Je kunt altijd extra geld inleggen en er zijn geen minimum inlegeisen waar je aan moet voldoen.

Centraal Beheer RentePlús Rekening

2,10%

Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij, maar biedt ook een spaarrekening en een spaardeposito aan. Je hoeft niet verplicht een verzekering af te sluiten om de RentePlús Rekening te openen.

Met Mijn Centraal Beheer en de App kun je het saldo van je RentePlús Rekening inzien en je bij- en afschrijvingen bekijken. Je kunt ook direct geld overboeken van en naar je betaalrekening.

Van Lanschot Spaarrekening

2,00%

De Van Lanschot Spaarrekening is eigenlijk alleen bedoeld om tijdelijk geld te parkeren als je even niet belegt of investeert. Je ontvangt 2,0% rente tot €1000.000,-. Daarboven is de rente lager.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met een adviseur van Van Lanschot om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn om meer vermogen op te bouwen.

NN Internetsparen

2,00%

Internetsparen betekent dat je je spaarsaldo en transacties altijd kunt bekijken met de Nationale-Nederlanden App. Er geldt geen verplichte minimum inleg of storting en je geld is vrij opneembaar.

Maak maximaal 10 spaardoelen aan in de App en verdeel je geld over de verschillende spaarpotten. Het blijft gewoon één rekening, maar zo kun je zien hoe snel je je spaardoelen bereikt.

Knab Flexibel Sparen

2,00%

Met de Knab app kun je Slim Saldo Beheer activeren. Bij een hoog saldo op je betaalrekening wordt dan automatisch geld overgeboekt naar je spaarrekening. Je kunt dit helemaal zelf instellen.

Je spaarrente ontvang je uiterlijk op de eerste dag van elk kwartaal. Wil je de rente eerder ontvangen? Dan kan dat ook. Tot slot kun je seintjes ontvangen op je mobiel als de rente stijgt of daalt.

NIBC Direct Internetspaarrekening

2,00%

De NIBC Spaarrekening open je online en zonder minimum inleg. In de Spaar App kun je je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en eventueel een NIBC termijndeposito openen.

Vul het aanvraagformulier in, upload een kopie van je identiteitskaart en log in om je rekeningnummer te vinden. Stort je eerste spaargeld door een bedrag over te maken vanaf elke gewenste betaalrekening.

Credit Europe Spaarrekening

1,77%

Deze rekening kan zowel online als telefonisch worden beheerd. Vanuit deze spaarrekening kun je een Credit Europe Termijndeposito openen waarmee je je geld langer vastzet tegen een hogere vaste rente.

De rente wordt jaarlijks bijgeschreven op 1 januari met valutadatum 1 januari. De spaarrekening fungeert tevens als afwikkelrekening voor deposito’s. Het minimum spaarbedrag is 1 euro.

Brand New Day Spaarrekening

1,75%

De Brand New Day Spaarrekening werkt simpel. Er zijn geen kosten en je hebt al binnen een paar minuten een rekening geopend. Maandelijks wordt je rente uitgekeerd. Je hoeft geen minimumbedrag te storten.

Via MijnBND kun je op ieder moment geld opnemen en heb je altijd inzicht in je transacties, de opgebouwde rente en het actuele saldo. Overmaken kan van en naar elke Nederlandse betaalrekening.

Garantibank Gouden Klaver Rekening

1,75%

De Garantibank Gouden Klaver Rekening is de klassieke variant van de internetrekening. Je kunt je saldo telefonisch opvragen. Ook kun je met één telefoontje een geldbedrag kosteloos overboeken.

Dit is een vrij opneembare spaarrekening die door iedereen geopend kan worden, ook voor minderjarigen. Bij elke transactie ontvang je een papieren rekeningoverzicht.

Garantibank Gouden Internet Rekening

1,75%

De Garantibank Gouden Internet Rekening is een vrij opneembare spaarrekening via internet. Deze rekening kan ook worden geopend voor iemand anders, zoals een kind of kleinkind. Er geldt geen minimum inleg.

De Garantibank biedt spaarrekeningen voor verschillende doelen. Het is mogelijk om een deposito in Turkse Lira te openen of een (zakelijke) rekening in Amerikaanse dollars aan te houden.

Triodos Internet Sparen

1,70%

Triodos Internet Sparen is kosteloos. Het is niet vereist om een rekening bij Triodos Bank te hebben. Storten en opnemen is op elk moment van de dag en zo vaak als als je wilt mogelijk, zonder bijkomende kosten.

Je ontvangt een rente van 1,70% op saldi tot en met €25.000 en 1,50% op saldi tussen €25.000 en €100.000. Daarboven geldt een rente van 1,40%. De rente wordt jaarlijks op 1 januari uitgekeerd.

SNS Internet Sparen

1,70%

Je kunt SNS Internet Sparen alleen openen in combinatie met een SNS Betaalrekening. Je bekijkt en regelt al je bankzaken online met Mijn SNS of in de SNS Mobiel Bankieren App.

Het is mogelijk om je spaarrekening met een mederekeninghouder of een gemachtigde te delen, zodat je samen kunt sparen.

RegioBank Spaar-op-Maat Vrij

1,70%

Bij Spaar-op-Maat Vrij kun je kosteloos geld storten of opnemen. Deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. De rente wordt jaarlijks in de eerste week van januari bijgeschreven.

Geld van en naar je spaarrekening overboeken kan via Mijn RegioBank of door middel van overschrijvingskaarten. Contant geld opnemen en storten kan ook als je Zelfstandig Adviseur een kasfunctie heeft.

Rabo InternetSparen

1,70%

Rabo Internetsparen kun je gratis openen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je moet wel een betaalrekening van de Rabobank hebben. Je kunt de rekening op twee namen laten zetten.

Met de App kun je 20 spaarpotjes aanmaken. Kies een spaardoel, vul een eindbedrag in en bekijk hoeveel je maandelijks moet storten om je doel te bereiken. Via een voortgangsbalk zie je hoe je ervoor staat.

ASN Ideaalsparen

1,65%

Dit is een gewone spaarrekening voor mensen die willen sparen bij een duurzame bank. Naast sparen doe je namelijk nóg iets goed: zonder dat het je iets extra’s kost steun je duurzame projecten.

Je kunt op ieder moment geld storten of opnemen. Maandelijks een vast bedrag of gewoon wanneer het je uitkomt. Geld overmaken kan naar iedere betaalrekening, ook als die niet van de ASN Bank is.

CiviBank Spaarrekening

1,50%

Civibank heeft een iets andere manier van sparen dan je gewend bent. Je stort een eenmalig bedrag en kunt daarna niet meer bijstorten. Ook kun je alleen het volledige saldo weer opnemen.

Eigenlijk lijkt deze spaarrekening dus meer op een spaardeposito met als voordeel dat je zelf beslist wanneer de looptijd eindigt. Als je je geld weer op wilt nemen, geldt een opzegtermijn van 31 dagen.

ABN AMRO Beleggers Spaarrekening

1,50%

Met de ABN AMRO Beleggers Spaarrekening combineer je sparen en beleggen. Je belegt een deel van je spaargeld, zodat je een buffer achter de hand houdt en kans hebt op een hoger beleggingsrendement.

Om de rekening te kunnen openen, moet je een beleggingsrekening hebben. Hierop worden beleggingsproducten geregistreerd. Deze beleggingsrekening wordt aan een tegenrekening gekoppeld.

ING Oranje Spaarrekening

1,50%

In de App kun je voor ieder doel een eigen spaarpotje maken. Je kunt gemakkelijk inleggen, opnemen of schuiven tussen doelen. Boven de €100.000,- ontvang je geen rente meer.

Je kunt één Oranje Spaarrekening op je eigen naam openen. En één op naam van jou en een mederekeninghouder. Je ontvangt of betaalt één keer per maand op de 1e dag rente.

ABN AMRO Direct Sparen

1,50%

ABN AMRO Direct Sparen is voor iedereen met een ABN AMRO pakket. Je kunt in totaal 10 spaarrekeningen aanhouden en je geld over meerdere potjes en spaardoelen verdelen.

Rekeningen beheer je 24 uur per dag via de Mobiel Bankieren App of Internet Bankieren. Je kunt je spaarrekening altijd stopzetten zonder gedoe of kosten. Een opzegging wordt direct verwerkt.