Toont alle 41 resultaten

Lloyds Internet Spaarrekening

(3 klantbeoordelingen)
0,30%

Lloyds Bank heeft al een tijdje één van de hoogste spaarrentes van Nederland. Je kunt op elk moment online storten of opnemen. Er zijn geen verplichte minimum inlegeisen of andere beperkingen.

Je regelt alles eenvoudig online. Het kost ongeveer 5 minuten om het aanvraagformulier in te vullen. Stuur tot slot een kopie van je ID en een bankafschrift van je betaalrekening en ontvang je inloggegevens.

Bigbank Flexibel Sparen

(1 klantbeoordeling)
0,25%

Je ontvangt 0.25% tot een bedrag van €100.000,- en kunt vrij opnemen en storten van iedere Nederlandse betaalrekening. Er is geen minimale inleg vereist. De rente wordt jaarlijks op 31 december uitbetaald.

Bigbank gebruikt de opbrengst voor het financieren van kleinschalige kredieten in een aantal Europese landen. Door dit traditionele model krijg je een aantrekkelijke rente zonder beperkende voorwaarden.

Openbank Spaarrekening

(1 klantbeoordeling)
0,20%

Je ontvangt het eerste half jaar 2% rente over de eerste €5.000,- die je spaart. Daarboven ontvang je 0.20% rente. De rente wordt maandelijks op je spaarrekening uitgekeerd.

Bij een Openbank Spaarrekening krijg je automatisch een Openbank Betaalrekening. Beiden zijn gratis en eenvoudig opzegbaar. Ook kun je op ieder moment je geld of een deel ervan opnemen.

DHB CombiSpaarrekening

0,15%

Bij de DHB CombiSpaarrekening kun je altijd geld inleggen, maar als je op wilt nemen moet je dat van tevoren aankondigen. Hoe langer de aankondigingstermijn, des te hoger de rente die je ontvangt.

Je kunt kiezen uit een termijn van 33, 66 of 99 dagen. Voer het bedrag in dat je op wilt nemen en het wordt na afloop van de gekozen periode automatisch op je betaalrekening teruggestort.

CiviBank Spaarrekening

0,15%

Civibank heeft een iets andere manier van sparen dan je gewend bent. Je stort een eenmalig bedrag en kunt daarna niet meer bijstorten. Ook kun je alleen het volledige saldo weer opnemen.

Eigenlijk lijkt deze spaarrekening dus meer op een spaardeposito met als voordeel dat je zelf beslist wanneer de looptijd eindigt. Als je je geld weer op wilt nemen, geldt een opzegtermijn van 31 dagen.

RegioBank Eigen Huis Sparen

0,10%

Het geld op deze spaarrekening is speciaal bestemd als startkapitaal voor een koop- of huurwoning voor jezelf of jouw kind. Spaar een vast bedrag per maand of stort een bedrag naar keuze.

Neem je geld op van de rekening, dan betaal je opnamekosten: 0,5% van het opgenomen bedrag. Gebruik je het spaargeld voor het doel dat is genoemd, dan krijg je de opnamekosten terug.

bunq Sparen

(1 klantbeoordeling)
0,09%

Bunq heeft geen aparte spaarrekening, maar met de Betaal App kun je spaarpotjes maken waar je geld op kunt storten. Tot een maximum van €10.000,- krijg je een spaarrente van 0.09%.

Houd er rekening mee dat je verplicht bent om een betaalrekening van bunq te openen en dat daar maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Klik op bunq Premium voor meer informatie.

LeasePlan Flexibel Sparen

0,05%

Bij LeasePlan Bank spaar je met een variabele rente en zonder vaste looptijd. Je spaart op een online spaarrekening. Dit betekent dat je overal in kunt loggen om geld bij te storten of op te nemen. De rente wordt maandelijks bijgeschreven. Je kunt je spaarsaldo altijd inzien of een overboeking doen met je mobiel. De Sparen App kun je downloaden in de Apple Store of Google Play.

Knab Flexibel Sparen

0,04%

Met de Knab app kun je Slim Saldo Beheer activeren. Bij een hoog saldo op je betaalrekening wordt dan automatisch geld overgeboekt naar je spaarrekening. Je kunt dit helemaal zelf instellen.

Je spaarrente ontvang je uiterlijk op de eerste dag van elk kwartaal. Wil je de rente eerder ontvangen? Dan kan dat ook. Tot slot kun je seintjes ontvangen op je mobiel als de rente stijgt of daalt.

DHB S@veOnlinerekening

0,04%

De S@veOnlinerekening is een direct opneembare spaarrekening die je zelf beheert met internetbankieren. Je betaalt geen kosten voor het openen en ook geen boete of kosten bij opname.

Het variabele rentetarief van 0.04% ontvang je over je gehele saldo tot maximaal €500.000,-. Storten en opnemen kan op ieder moment van en naar de door jou opgegeven betaalrekening.

DHB VoorSpoedrekening

0,03%

Deze spaarrekening is precies hetzelfde als DHB S@veOnline, maar dan zonder internetbankieren. Met één telefoontje laat je geld overboeken van je tegenrekening naar je voorspoedrekening en andersom.

Je kunt in totaal twee betaalrekeningen opgeven waar je spaargeld van en naartoe wilt laten boeken. Tot slot betaal je geen boete of andere kosten bij opname, en de service is bovendien gratis.

Rabo PeriodeSparen 90

0,02%

Je kunt zoveel (bij)storten als je wilt, maar als je op wilt nemen moet je dat 90 dagen van tevoren aankondigen. Omdat het 3 maanden duurt voordat je je geld terugkrijgt kan de Rabo iets meer rente uitkeren.

Wil je dat liever niet, dan kun je ook een gewone Rabo Internetsparen spaarrekening nemen. Beide rekeningen kun je direct openen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Alleen voor rekeninghouders.

Alfa Slimmer Sparen

0,02%

Bij de Anadolubank kun je uit drie spaarrekeningen kiezen. Met de Alfa Slimmer Sparen rekening krijg je het hoogste rendement, omdat maar één keer per jaar spaarrente wordt uitgekeerd.

Je kunt op ieder moment je spaargeld zonder kosten opnemen. Ook is er geen minimum inleg vereist. Je ontvangt geen rekeningafschriften, maar wel één keer per jaar een jaaropgave.

Coop Pank Spaarrekening

(1 klantbeoordeling)
0,01%

Bij de Coop Pank gelden voorwaarden voor het storten en opnemen van geld. Je kunt maar één keer inleggen, dus later bijstorten is niet mogelijk. Je spaartegoed kun je ook alleen weer volledig opnemen.

Het is mogelijk om meerdere rekeningen tegelijkertijd aan te houden. Houd er rekening mee dat als je je geld weer op wilt nemen, er een opzegtermijn van 31 kalenderdagen wordt gehanteerd.

ASN Beleggingsrekening

0,01%

Met deze rekening kun je online beleggen in de ASN beleggingsfondsen. Je bepaalt zelf in welke fondsen en hoeveel je belegt. Op het moment dat je even niet belegt, krijg je een kleine spaarrente over je geld.

Vanaf elke bankrekening kun je geld overmaken. Je hebt dus geen ASN Betaalrekening nodig om een beleggingsrekening te openen. Beleg in speciale fondsen, zoals groenprojecten en microfinancieringen.

Yapi Kredi Euro-Plus Spaarrekening

0,01%

Een gewone spaarrekening zonder minimum inleg waarmee je direct geld over kunt maken naar je tegenrekening. Je ontvangt elke maand, wanneer er mutaties hebben plaatsgevonden, een afschrift.

De rentebijschrijving vindt aan het eind van het kwartaal plaats. Verder zijn er geen opnamekosten of opnamebeperkingen. Eventueel kun je je spaargeld voor langere tijd vastzetten door een Euro-Plus Deposito te openen met een vaste rente.

SNS Internet Sparen

0,01%

Je kunt SNS Internet Sparen ook zonder SNS Betaalrekening openen. Het is mogelijk om je spaarrekening met een mederekeninghouder of een gemachtigde te delen, zodat je samen kunt sparen.

Je bekijkt en regelt al je bankzaken online met Mijn SNS of in de SNS Mobiel Bankieren App. Als je de spaarrekening met een lopende rekening combineert ontvang je 0,01% extra spaarrente.

RegioBank Spaar-op-Maat Vrij

0,01%

Bij Spaar-op-Maat Vrij kun je kosteloos geld storten of opnemen. Deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. De rente wordt jaarlijks in de eerste week van januari bijgeschreven.

Geld van en naar je spaarrekening overboeken kan via Mijn RegioBank of door middel van overschrijvingskaarten. Contant geld opnemen en storten kan ook als je Zelfstandig Adviseur een kasfunctie heeft.

Rabo InternetSparen

(1 klantbeoordeling)
0,01%

Rabo Internetsparen kun je gratis openen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je moet wel een betaalrekening van de Rabobank hebben. Je kunt de rekening op twee namen laten zetten.

Met de App kun je 20 spaarpotjes aanmaken. Kies een spaardoel, vul een eindbedrag in en bekijk hoeveel je maandelijks moet storten om je doel te bereiken. Via een voortgangsbalk zie je hoe je ervoor staat.

NIBC Direct Kwartaalspaarrekening

(1 klantbeoordeling)
0,01%

De maximale rente van 0.01% bestaat uit een basisrente van 0.05% en een bonusrente van 0.15%. Om de bonusrente te ontvangen moet je spaargeld voor de eerste dag van het kwartaal op je rekening staan.

De basis- en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kwartaal op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Je kunt altijd extra geld inleggen en er zijn geen minimum inlegeisen waar je aan moet voldoen.

NN Internetsparen

0,01%

Internetsparen betekent dat je je spaarsaldo en transacties altijd kunt bekijken met de Nationale-Nederlanden App. Er geldt geen verplichte minimum inleg of storting en je geld is vrij opneembaar.

Maak maximaal 10 spaardoelen aan in de App en verdeel je geld over de verschillende spaarpotten. Het blijft gewoon één rekening, maar zo kun je zien hoe snel je je spaardoelen bereikt.

ING Oranje Spaarrekening

0,01%

In de App kun je voor ieder doel een eigen spaarpotje maken. Je kunt gemakkelijk inleggen, opnemen of schuiven tussen doelen. Boven de €100.000,- ontvang je geen rente meer.

Je kunt één Oranje Spaarrekening op je eigen naam openen. En één op naam van jou en een mederekeninghouder. Je ontvangt of betaalt één keer per maand op de 1e dag rente.

Garantibank Gouden Klaver Rekening

0,01%

Deze spaarrekening is de klassieke variant van de Gouden Internet Rekening. Je kunt je saldo telefonisch opvragen. Ook kun je met één telefoontje een geldbedrag kosteloos overboeken.

De Gouden Klaver Rekening is een vrij opneembare spaarrekening die door iedereen geopend kan worden, ook voor minderjarigen. Bij iedere transactie ontvang je een papieren rekeningoverzicht.

Garantibank Gouden Internet Rekening

0,01%

Een Gouden Internet Rekening is een vrij opneembare spaarrekening via internet. Deze rekening kan ook worden geopend voor iemand anders, zoals een kind of kleinkind. Er geldt geen minimum inleg.

De Garantibank biedt spaarrekeningen voor verschillende doelen. Het is mogelijk om een deposito in Turkse Lira te openen of een (zakelijke) rekening in Amerikaanse dollars aan te houden.

NIBC Direct Internetspaarrekening

0,01%

De NIBC Spaarrekening open je online en zonder minimum inleg. In de Spaar App kun je je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en eventueel een NIBC termijndeposito openen.

Vul het aanvraagformulier in, upload een kopie van je identiteitskaart en log in om je rekeningnummer te vinden. Stort je eerste spaargeld door een bedrag over te maken vanaf elke gewenste betaalrekening.

Roparco

(1 klantbeoordeling)
0,01%

Roparco is de beleggingsrekening van Robeco. Naast spaarrekening is dit ook de tussenrekening voor stortingen, opnames, aankopen en verkopen. Iedere storting komt dus eerst binnen op Roparco.

Voor verkopen van beleggingen geldt hetzelfde. De opbrengst van een verkoop komt altijd terecht op Roparco. Vervolgens kun je een opname doen naar de tegenrekening die je hebt opgegeven.

Centraal Beheer RentePlús Rekening

0,01%

Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij, maar biedt ook een spaarrekening en een spaardeposito aan. Je hoeft niet verplicht een verzekering af te sluiten om de RentePlús Rekening te openen.

Met Mijn Centraal Beheer en de App kun je het saldo van je RentePlús Rekening inzien en je bij- en afschrijvingen bekijken. Je kunt ook direct geld overboeken van en naar je betaalrekening.

ASN Ideaalsparen

0,01%

Dit is een gewone spaarrekening voor mensen die willen sparen bij een duurzame bank. Naast sparen doe je namelijk nóg iets goed: zonder dat het je iets extra’s kost steun je duurzame projecten.

Je kunt op ieder moment geld storten of opnemen. Maandelijks een vast bedrag of gewoon wanneer het je uitkomt. Geld overmaken kan naar iedere betaalrekening, ook als die niet van de ASN Bank is.

Argenta Internetspaarrekening

0,01%

Bij Argenta kun je kiezen tussen de Internet Spaarrekening met een variabele rente of een termijndeposito met een vaste rente en looptijd. Je ontvangt automatisch een e-mailbericht als de rente wijzigt.

In de online bankomgeving kun je eenvoudig extra spaarrekeningen openen en geld overmaken van en naar je eigen bankrekening. Storten en opnemen kan onbeperkt en wanneer je maar wilt.

Alfa Spaarrekening

0,01%

Met een Alfa Spaarrekening wordt de rente dagelijks berekend en ieder kwartaal uitgekeerd. Een rekening open je online, maar je kunt ook een aanvraagformulier downloaden en opsturen per post.

Bepaal zelf hoeveel je spaart met een max. van €500.000,-. Tussentijds opnemen of storten is kosteloos en kan onbeperkt. Je rekening beheer je eenvoudig via de online omgeving van de Anadolubank.

Alfa Rente Direct Spaarrekening

0,01%

Deze spaarrekening geeft je de vrijheid om direct over je opgebouwde rente en saldo te beschikken. Bepaal zelf hoeveel spaargeld je inlegt en wanneer je het tegoed opneemt.

De rente wordt per dag berekend en uitgekeerd. Hierdoor ontstaat een rente-op-rente effect en is de effectieve rente per jaar hoger dan de basisrente die per dag wordt berekend en uitgekeerd.

ATB Internet Spaarrekening

0,01%

Bij de Amsterdam Trade Bank kun je sparen, maar je geld ook direct weer opnemen. Aanvragen is eenvoudig. Als je het online formulier invult, ontvang je direct een bevestigingsmail met alle gegevens.

De rente is afhankelijk van de markt en kan altijd dalen of stijgen. Wil je zekerheid, dan kun je ook een ATB Internet deposito openen, zodat je gegarandeerd bent van het rentepercentage gedurende de looptijd.

Brand New Day Spaarrekening

0,00%

De Brand New Day Spaarrekening werkt simpel. Er zijn geen kosten en je hebt al binnen een paar minuten een rekening geopend. Maandelijks wordt je rente uitgekeerd. Je hoeft geen minimumbedrag te storten.

Via MijnBND kun je op ieder moment geld opnemen en heb je altijd inzicht in je transacties, de opgebouwde rente en het actuele saldo. Overmaken kan van en naar elke Nederlandse betaalrekening.

ABN AMRO Beleggers Spaarrekening

0,00%

Met de Beleggers Spaarrekening combineer je sparen en beleggen. Je belegt een deel van je spaargeld, zodat je een buffer achter de hand houdt en kans hebt op een hoger beleggingsrendement.

Om de rekening te kunnen openen, moet je een beleggingsrekening hebben. Hierop worden beleggingsproducten geregistreerd. Deze beleggingsrekening wordt aan een tegenrekening gekoppeld.

Van Lanschot Spaarrekening

0,00%

Deze spaarrekening is eigenlijk alleen bedoeld om geld te parkeren als je even niet belegt of investeert. Je ontvangt geen rente en vanaf een bepaald spaarbedrag is de rente negatief.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met een adviseur van Van Lanschot om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn om meer vermogen op te bouwen.

Triodos Internet Sparen

0,00%

De spaarrekening kost €2,- per maand en is gekoppeld aan je eigen of een gezamenlijke rekening. Geld storten kan vanaf elke betaalrekening van elke Nederlandse bankrekening.

Spaargeld wordt geïnvesteerd in sociale ondernemers en duurzame projecten. Triodos Bank is een onafhankelijk, niet-beursgenoteerde Nederlandse bank zonder bonussen.

Evi Sparen

0,00%

Evi van Lanschot is een online vermogensbeheerder. Je opent er een rekening met als doel om te gaan beleggen. Als je je geld tijdelijk wilt parkeren, kun je dat doen op de Evi Spaarrekening.

Je koppelt je Evi-rekening aan je huidige betaalrekening. Dit mag een rekening zijn bij iedere Nederlandse bank. Geld overschrijven naar je spaarrekening kan door over te maken naar de Evi-tussenrekening.

ABN AMRO Vermogens Spaarrekening

0,00%

Het idee achter de Vermogen Spaarrekening is dat je een bonusrente krijgt als je je spaargeld een jaar lang niet aanraakt. Maar nu de rente 0.00% is verschilt deze rekening niet van ABN AMRO Direct Sparen.

Je kunt deze spaarrekening in combinatie met een betaalrekening aanvragen. Een minimum inlegbedrag is niet vereist en je kunt geld opnemen wanneer je maar wilt.

ABN AMRO Direct Kwartaal Sparen

0,00%

Het idee achter Direct Kwartaal Sparen is dat je een bonusrente krijgt als je je spaargeld een kwartaal lang niet aanraakt. Maar nu de rente 0.00% is verschilt deze rekening niet van ABN AMRO Direct Sparen.

In het geval je rente ontvangt, wordt op 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december op je rekening gestort. Je bent verplicht om een ABN AMRO betaalrekening te hebben om te kunnen openen.

ABN AMRO Direct Sparen

0,00%

Direct Sparen is voor iedereen met een ABN AMRO betaalrekening. Je kunt in totaal 10 Direct Sparen rekeningen aanhouden en je geld over meerdere potjes en spaardoelen verdelen.

Rekeningen beheer je 24 uur per dag via de Mobiel Bankieren App of Internet Bankieren. Je kunt je spaarrekening altijd stopzetten zonder gedoe of kosten. Een opzegging wordt direct verwerkt.

Credit Europe Spaarrekening

0,00%

Deze rekening kan zowel online als telefonisch worden beheerd. Vanuit deze spaarrekening kun je een Credit Europe Termijndeposito openen waarmee je je geld langer vastzet tegen een hogere vaste rente.

De rente wordt jaarlijks bijgeschreven op 1 januari met valutadatum 1 januari. De spaarrekening fungeert tevens als afwikkelrekening voor deposito’s. Het minimum spaarbedrag is 1 euro.