Toont alle 6 resultaten

ABN AMRO Spaar Deposito

1,90%2,25%

De ABN AMRO Spaar Deposito kan geopend worden door particulieren en particulieren met pensioen bv’s op voorwaarde dat je een lopende rekening bij ABN AMRO hebt.

Op dit moment kun je alleen voor een looptijd van 10 jaar kiezen. Als de looptijd voorbij is, wordt het bedrag automatisch overgemaakt naar je rekening. Rente wordt jaarlijks uitbetaald.

ABN AMRO Beleggers Spaarrekening

1,00%

Met de Beleggers Spaarrekening combineer je sparen en beleggen. Je belegt een deel van je spaargeld, zodat je een buffer achter de hand houdt en kans hebt op een hoger beleggingsrendement.

Om de rekening te kunnen openen, moet je een beleggingsrekening hebben. Hierop worden beleggingsproducten geregistreerd. Deze beleggingsrekening wordt aan een tegenrekening gekoppeld.

ABN AMRO Bestuur Spaarrekening

1,00%

Een Bestuur Spaarrekening kan worden geopend door verenigingen of stichtingen die geen onderneming voeren. Inleggen kan tot maximaal €5.000.000,- en opnemen kan op ieder moment.

Vanaf een bepaald bedrag wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Ga naar de website van de ABN AMRO voor de actuele staffels. N.B.: Een ABN AMRO V&S-Rekening is verplicht.

ABN AMRO Zakelijk Flexibel Sparen

1,00%

Deze spaarrekening is voor iedereen met een zakelijke betaalrekening bij ABN AMRO. Alleen voor verenigingen en stichtingen is er een aparte bestuur spaarrekening. Aan de rekening zijn geen kosten verbonden.

Vanaf een bepaald spaarsaldo wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Ga naar de website voor de actuele rentetarieven. Eventuele kosten worden per kwartaal gefactureerd.

ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening

1,00%

Eenvoudig sparen voor je (klein)kind tot en met 18 jaar. Per kind kan één rekening worden geopend. Het is mogelijk om één extra rekening onder bewind voor je (klein)kind aan te vragen.

Een rekening kan tot de 11e verjaardag online worden aangevraagd. Je bent verplicht om zelf een betaalrekening van ABN AMRO te openen voordat je een spaarrekening voor je kind aanvraagt.

ABN AMRO Direct Sparen

1,00%

Direct Sparen is voor iedereen met een ABN AMRO betaalrekening. Je kunt in totaal 10 Direct Sparen rekeningen aanhouden en je geld over meerdere potjes en spaardoelen verdelen.

Rekeningen beheer je 24 uur per dag via de Mobiel Bankieren App of Internet Bankieren. Je kunt je spaarrekening altijd stopzetten zonder gedoe of kosten. Een opzegging wordt direct verwerkt.