Toont alle 4 resultaten

Alfa Depositorekening

2,70%3,25%

Met minimum inleg van €1.000,- open je een Alfa Depositorekening voor een periode van 1 tot max. 8 jaar. De rente wordt jaarlijks berekend en bijgeschreven op de vrij opneembare Alfa Spaarrekening.

De Anadolubank is een van oorsprong Turkse bank die sinds 2008 een vestiging heeft in Amsterdam. Zij beschikken over een Nederlandse Bankvergunning en bieden spaarproducten aan particulieren.

Alfa Slimmer Sparen

2,30%

Bij de Anadolubank kun je uit drie spaarrekeningen kiezen. Met de Alfa Slimmer Sparen rekening krijg je het hoogste rendement, omdat maar één keer per jaar spaarrente wordt uitgekeerd.

Je kunt op ieder moment je spaargeld zonder kosten opnemen. Ook is er geen minimum inleg vereist. Je ontvangt geen rekeningafschriften, maar wel één keer per jaar een jaaropgave.

Alfa Spaarrekening

2,25%

Met een Alfa Spaarrekening wordt de rente dagelijks berekend en ieder kwartaal uitgekeerd. Een rekening open je online, maar je kunt ook een aanvraagformulier downloaden en opsturen per post.

Bepaal zelf hoeveel je spaart met een max. van €500.000,-. Tussentijds opnemen of storten is kosteloos en kan onbeperkt. Je rekening beheer je eenvoudig via de online omgeving van de Anadolubank.

Alfa Rente Direct Spaarrekening

2,25%

De Alfa Rente Direct Spaarrekening geeft je de vrijheid om direct over je opgebouwde rente en saldo te beschikken. Bepaal zelf hoeveel je inlegt en wanneer je het tegoed opneemt.

De rente wordt per dag berekend en uitgekeerd. Hierdoor ontstaat een rente-op-rente effect en is de effectieve rente per jaar hoger dan de basisrente die per dag wordt berekend en uitgekeerd.