Toont alle 3 resultaten

Argenta Termijndeposito

2,85%3,00%

Argenta is de zesde grote bank van België die ook actief is in Nederland en Luxemburg. Zij bestaan sinds 1956 en hebben 130.000 Nederlandse spaarders. Hun motto is: Uw appeltje voor de dorst.

Vanaf €250,- kun je je geld 6 maanden tot 5 jaar vastzetten tegen een vaste rente die jaarlijks wordt uitgekeerd. Beheer je spaargeld eenvoudig en veilig online en stort vanaf elke gewenste bankrekening.

Argenta Internet Jongerenspaarrekening

2,25%

Argenta heeft een Jongeren Spaarrekening waarmee je kunt storten en opnemen wanneer je maar wilt. Via online bankieren kun je spaargeld overmaken en het saldo inzien.

Met de calculator bereken je het rendement bij gelijkblijvende rente. Het is mogelijk om extra rekeningen voor je kinderen te openen. Vanaf 18 jaar wordt de rekening naar een Internet spaarrekening omgezet.

Argenta Internetspaarrekening

2,25%

Bij Argenta kun je kiezen tussen de Internet Spaarrekening met een variabele rente of een termijndeposito met een vaste rente en looptijd. Je ontvangt automatisch een e-mailbericht als de rente wijzigt.

In de online bankomgeving kun je eenvoudig extra spaarrekeningen openen en geld overmaken van en naar je eigen bankrekening. Storten en opnemen kan onbeperkt en wanneer je maar wilt.