Toont alle 4 resultaten

ASN Depositosparen

2,30%2,75%

De min. inleg van ASN Depositosparen is €500,- Je hebt de keuze uit een termijn van 1 t/m 5 en 10 jaar. Je kunt de rente op je spaardeposito laten bijstorten. Je ontvangt dan ook over dit bedrag depositorente. Of je laat de rente storten op ASN Ideaalsparen die gekoppeld is aan je deposito.

Tussentijds opnemen is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk, zoals bij werkeloosheid. Aangezien ASN een klimaatbank is mag je je geld ook opnemen als je het gebruikt voor de verduurzaming van je woning.

ASN Jeugdsparen

1,90%

Deze rekening is ervoor om je kind een financieel steuntje in de rug te geven. Je kunt flexibel inleggen, maar je kunt er ook voor kiezen om iedere maand een vast bedrag te storten.

ASN Jeugdsparen staat op naam van je kind. Tussentijds opnemen kan alleen onder voorwaarden, zoals bij studiekosten. Op de 18e verjaardag krijgt je kind als enige de beschikking over het spaargeld.

ASN Sparen Zakelijk

1,65%

Het is niet verplicht om ASN Betalen Zelfstandigen te hebben om bij de ASN Bank te kunnen sparen. Verder maakt het niet uit of je zelfstandige bent of dat je je namens een stichting, bv of vereniging of aanmeldt.

Voor spaarsaldi boven de miljoen euro wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Deze rente kan variëren, dus bezoek de website voor actuele tarieven en voorwaarden.

ASN Ideaalsparen

1,65%

Dit is een gewone spaarrekening voor mensen die willen sparen bij een duurzame bank. Naast sparen doe je namelijk nóg iets goed: zonder dat het je iets extra’s kost steun je duurzame projecten.

Je kunt op ieder moment geld storten of opnemen. Maandelijks een vast bedrag of gewoon wanneer het je uitkomt. Geld overmaken kan naar iedere betaalrekening, ook als die niet van de ASN Bank is.