Toont alle 5 resultaten

ASN Depositosparen

1,85%2,20%

Als je boven €5.000,- inlegt ontvang je maandelijks rente. Daaronder ontvang je je rente jaarlijks met een minimum inlegbedrag van €500,-. Je hebt keuze uit een looptijd van 1 tot 10 jaar.

Tussentijds opnemen is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk, zoals werkeloosheid. Aangezien ASN een klimaatbank is mag je je geld ook opnemen als je het gebruikt voor de verduurzaming van je woning.

ASN Jeugdsparen

1,50%

Deze rekening is ervoor om je kind een financieel steuntje in de rug te geven. Je kunt flexibel inleggen, maar je kunt er ook voor kiezen om iedere maand een vast bedrag te storten.

ASN Jeugdsparen staat op naam van je kind. Tussentijds opnemen kan alleen onder voorwaarden, zoals bij studiekosten. Op de 18e verjaardag krijgt je kind als enige de beschikking over het spaargeld.

ASN Ideaalsparen

0,70%

Dit is een gewone spaarrekening voor mensen die willen sparen bij een duurzame bank. Naast sparen doe je namelijk nóg iets goed: zonder dat het je iets extra’s kost steun je duurzame projecten.

Je kunt op ieder moment geld storten of opnemen. Maandelijks een vast bedrag of gewoon wanneer het je uitkomt. Geld overmaken kan naar iedere betaalrekening, ook als die niet van de ASN Bank is.

ASN Sparen Zakelijk

0,60%

Het is niet verplicht om ASN Betalen Zelfstandigen te hebben om bij de ASN Bank te kunnen sparen. Verder maakt het niet uit of je zelfstandige bent of dat je je namens een stichting, bv of vereniging of aanmeldt.

Voor spaarsaldi boven de miljoen euro wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Deze rente kan variëren, dus bezoek de website voor actuele tarieven en voorwaarden.

ASN Beleggingsrekening

0,01%

Met deze rekening kun je online beleggen in de ASN beleggingsfondsen. Je bepaalt zelf in welke fondsen en hoeveel je belegt. Op het moment dat je even niet belegt, krijg je een kleine spaarrente over je geld.

Vanaf elke bankrekening kun je geld overmaken. Je hebt dus geen ASN Betaalrekening nodig om een beleggingsrekening te openen. Beleg in speciale fondsen, zoals groenprojecten en microfinancieringen.