Toont alle 5 resultaten

Garantibank Gouden Termijn Deposito

2,75%3,30%

Als je al een Garantibank Spaarrekening hebt, kun je direct een Garantibank Gouden Termijn Deposito met een looptijd van 3 maanden tot 5 jaar openen. Je kunt ook schriftelijk of telefonisch een opdracht te plaatsen.

De rente staat de gehele looptijd vast en wordt jaarlijks uitgekeerd. De minimum inleg is €2.000,-. De hoofdsom en spaarrente worden na afloop uitgekeerd en het deposito wordt niet automatisch verlengd.

Garantibank Zakelijke Termijn Deposito

2,50%3,00%

Garantibank biedt Nederlandse bedrijven de mogelijkheid een deposito aan te houden voor B.V.’s en eenmanszaken. Voorwaarde is dat die alleen natuurlijke personen of personen als aandeelhouder hebben.

Beschikt uw bedrijf over een Nederlandse betaalrekening en opereert uw organisatie volledig vanuit Nederland? Dan kunt u een Garantibank Zakelijke Termijn Deposito openen met €2.000,- als minimum inlegbedrag.

Garantibank Gouden Klaver Rekening

1,75%

De Garantibank Gouden Klaver Rekening is de klassieke variant van de internetrekening. Je kunt je saldo telefonisch opvragen. Ook kun je met één telefoontje een geldbedrag kosteloos overboeken.

Dit is een vrij opneembare spaarrekening die door iedereen geopend kan worden, ook voor minderjarigen. Bij elke transactie ontvang je een papieren rekeningoverzicht.

Garantibank Gouden Internet Rekening

1,75%

De Garantibank Gouden Internet Rekening is een vrij opneembare spaarrekening via internet. Deze rekening kan ook worden geopend voor iemand anders, zoals een kind of kleinkind. Er geldt geen minimum inleg.

De Garantibank biedt spaarrekeningen voor verschillende doelen. Het is mogelijk om een deposito in Turkse Lira te openen of een (zakelijke) rekening in Amerikaanse dollars aan te houden.

Garantibank Gouden Zakelijke Rekening

1,35%

Geschikt voor Nederlandse bedrijven met natuurlijke personen als aandeelhouder (eenmanszaak of B.V.). Het toegestane maximum spaarsaldo is €1.000.000,-. Geen openings- of andere kosten.

Houd er rekening mee dat je beschikt over een betaalrekening bij een andere Nederlandse bank onder dezelfde tenaamstelling die als vaste tegenrekening voor de Gouden Zakelijke Rekening fungeert.