Toont alle 3 resultaten

ING Groei Groter Rekening

1,60%

Via MijnING open je eenvoudig een spaarrekening voor je kind. Houd het BSN-Nummer van je kind bij de hand. De rekening wordt op naam van je kind gezet, maar hij/zij kan tot zijn 18e niet bij het spaargeld.

Als je online opent krijg je De Spaarleeuw thuisgestuurd. Dit is een spaarpot en knuffelleeuw in één. Voor grootouders met een ING-rekening is het ook mogelijk om voor je kleinkind te openen.

ING Zakelijke Spaarrekening

1,50%

Alleen te openen bij een ING betaalpakket voor starters, ondernemers en verenigingen & stichtingen. Tot €250.000,- spaar je zonder kosten, daarboven wordt een negatieve rente in rekening gebracht.

Door de koppeling met je zakelijke rekening houdt je overzicht via Mijn ING en de mobiele App. Heen en weer geld overboeken kan onbeperkt. Eventuele spaarrente wordt maandelijks bij- of afgeschreven.

ING Oranje Spaarrekening

1,50%

In de App kun je voor ieder doel een eigen spaarpotje maken. Je kunt gemakkelijk inleggen, opnemen of schuiven tussen doelen. Boven de €100.000,- ontvang je geen rente meer.

Je kunt één Oranje Spaarrekening op je eigen naam openen. En één op naam van jou en een mederekeninghouder. Je ontvangt of betaalt één keer per maand op de 1e dag rente.