Toont alle 3 resultaten

NIBC Direct Termijndeposito

2,15%3,00%

NIBC is een Nederlandse Bank uit Den Haag die in 1945 oorspronkelijk is opgericht voor het financieren van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels is het een beursgenoteerde bank met spaar- en beleggingsproducten.

Naast een spaarrekening kun je ook een NIBC Direct Termijndeposito met verschillende looptijden openen. Online en in de App bekijk je hoeveel je hebt opgebouwd en beheer je eenvoudig je rekening.

NIBC Direct Kwartaalspaarrekening

2,15%

De maximale rente van 2,15% bestaat uit een basisrente van 1,75% en een bonusrente van 0,40%. Om de bonus te ontvangen moet je spaargeld voor de eerste dag van het kwartaal op je rekening staan.

De basis- en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kwartaal op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Je kunt altijd extra geld inleggen en er zijn geen minimum inlegeisen waar je aan moet voldoen.

NIBC Direct Internetspaarrekening

2,00%

De NIBC Spaarrekening open je online en zonder minimum inleg. In de Spaar App kun je je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en eventueel een NIBC termijndeposito openen.

Vul het aanvraagformulier in, upload een kopie van je identiteitskaart en log in om je rekeningnummer te vinden. Stort je eerste spaargeld door een bedrag over te maken vanaf elke gewenste betaalrekening.