Toont alle 7 resultaten

RegioBank JongWijs Sparen

0,85%

Jongwijs begint met een spaarrekening. Als je kind 8 jaar wordt, komt daar de Jongwijs betaalrekening bij. Het aanhouden van de rekening en betaalpas zijn gratis.

Je kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips per post. Deze geldtips groeien mee met de leeftijd. Bij het openen van een JongWijs pakket mag je zoon of dochter een welkomstgeschenk uitkiezen.

RegioBank Zilvervloot Sparen

0,85%

Deze rekening werkt precies hetzelfde als SNS Zilvervloot Sparen. Je zet maximaal €600,- per jaar opzij. Dit bedrag wordt op de 18e verjaardag uitgekeerd inclusief een bonusrente.

De bonusrente is 1% per gespaard jaar met een maximum van 10% over het bedrag dat op de spaarrekening staat. Zilvervloot Sparen kan tot 16 jaar worden geopend en stopt op de dag dat je kind 18 jaar wordt.

RegioBank Spaar-op-Maat Vrij

0,75%

Bij Spaar-op-Maat Vrij kun je kosteloos geld storten of opnemen. Deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. De rente wordt jaarlijks in de eerste week van januari bijgeschreven.

Geld van en naar je spaarrekening overboeken kan via Mijn RegioBank of door middel van overschrijvingskaarten. Contant geld opnemen en storten kan ook als je Zelfstandig Adviseur een kasfunctie heeft.

RegioBank Meerkeuze Sparen Vrij

0,60%

In principe ontvang je geen rente op deze rekening, tenzij je een bedrag groter dan €15.000,- voor langere tijd vastzet in een Meerkeuze Sparen Vast deposito. Bij een saldo van meer dan 1 miljoen betaal je kosten.

Deze vrij opneembare spaarrekening is te gebruiken door zzp’ers, het mkb, verenigingen en stichtingen. Je bent dan ook verplicht om een Regiobank V&S of MKB Betaalrekening aan te houden.

RegioBank Keuzedeposito

0,02%0,35%

Je legt minimaal €500,- in en dan ontvang je jaarlijks rente. Als je je rente maandelijks wil ontvangen, moet je minimaal €5.000,- inleggen. Het is niet mogelijk om later extra spaargeld in te leggen.

Je kunt meerdere deposito’s met verschillende looptijden afsluiten variërend van 1 tot 10 jaar. Je bent verplicht om een lopende rekening en spaarrekening bij RegioBank te hebben. Het deposito zelf is gratis.

RegioBank Groeirente

0,01%0,30%

Deze rekening werkt iets anders dan een normale deposito. Hoe langer je niet aan je spaargeld zit, hoe hoger de rente. Je kunt dit product aanvragen als je een Spaar-op-Maat Vrij rekening bij RegioBank hebt.

De maximale termijn is 5 jaar. Tussentijds opnemen kan altijd zolang het spaarbedrag maar boven de €500,- blijft. Aan het einde van de looptijd wordt je geld plus rente automatisch teruggestort.

RegioBank Meerkeuze Sparen Vast

0,00%0,10%

Als je een zakelijke Meerkeuze Sparen rekening van de RegioBank hebt kun je inloggen en via internetbankieren een deposito openen met een looptijd van 1 t/m 10 jaar. Het minimum inlegbedrag is €15.000,-.

Het is niet mogelijk om later meer bij te storten in hetzelfde deposito, maar je kunt wel extra deposito’s openen met verschillende looptijden. Afhankelijk van de inleg ontvang je maandelijks of jaarlijkse rente.