Toont alle 6 resultaten

SNS Zilvervloot Sparen

0,85%

Met de Zilvervlootrekening kun je tot €600,- sparen per jaar. Je kunt het bedrag in één keer overboeken of verspreid. Als je per ongeluk teveel overboekt wordt het bedrag boven de €600,- teruggestort.

Op de 18e verjaardag wordt een bonus uitbetaald. Voor elk volledig spaarjaar krijgt je kind 1% over de inleg die dan nog op de rekening staat. De bonus kan oplopen tot 10%.

SNS Jeugd Sparen

0,85%

Het voordeel van deze rekening is dat het spaargeld niet pas vrijkomt als je kind volwassen is. Je zoon of dochter kan dus gewoon voor iets leuks sparen en het bedrag opnemen als het doel is bereikt.

Na de 18e verjaardag wordt SNS Jeugd Sparen automatisch omgezet naar SNS Internet Sparen. Het rekeningnummer blijft hetzelfde. Ouders kunnen de nieuwe rekening dan niet meer in Mijn SNS inzien.

SNS Zakelijk Sparen

0,75%

Deze spaarrekening is vooral bedoeld om tijdelijk geld apart te zetten voor bijv. de btw-afdracht of vakantiegeld voor het personeel. Hij is dan ook gekoppeld aan een SNS Zakenrekening of SNS ZZP Rekening.

Tot een bedrag van €1000.000,- is sparen gratis. Daarboven betaal je 0,5% per maand over het saldo boven het miljoen. Geld storten en opnemen kan onbeperkt en je hebt overal inzicht via de app.

SNS Internet Sparen

0,75%

Je kunt SNS Internet Sparen ook zonder SNS Betaalrekening openen. Het is mogelijk om je spaarrekening met een mederekeninghouder of een gemachtigde te delen, zodat je samen kunt sparen.

Je bekijkt en regelt al je bankzaken online met Mijn SNS of in de SNS Mobiel Bankieren App. Als je de spaarrekening met een lopende rekening combineert ontvang je 0,01% extra spaarrente.

SNS Keuzedeposito

0,00%0,35%

Kies zelf of je je rente maandelijks of per jaar wilt ontvangen. Als je elke maand rente wilt, is de minimale inleg €5.000,-. Bij jaarlijkse uitbetaling kun je al sparen met een inleg van €500,-.

Voor een SNS Spaardeposito betaal je niets, maar je bent wel verplicht om een betaalrekening bij SNS te hebben. In de SNS Mobiel Bankieren app en in Mijn SNS houd je je spaarsaldo in de gaten.

SNS Klimrente

0,01%0,30%

Hoe langer je een spaarbedrag laat staan, hoe meer rente je ontvangt. Je kunt een bedrag van minimaal €1.000,- inleggen voor een periode van maximaal 5 jaar. Er is geen maximum inleg.

Tussentijds geld opnemen kan altijd, zolang er maar min. €1.000,- blijft staan. Alles in één keer opnemen mag ook, maar dan wordt je rekening automatisch opgeheven. De rente wordt op SNS Keuzesparen gestort.