Toont alle 3 resultaten

Triodos Kinder Toekomst Plan

1,20%

Het Kinder Toekomst Plan kun je openen voor kinderen van 0-11 jaar. Het bedrag komt vrij op de dag dat je kind 18 wordt. Tot die tijd ben jij de enige die toegang tot de rekening heeft.

Eerder geld opnemen kan als je het gebruikt om studiekosten mee te betalen. Anders betaal je 3% over het opgenomen bedrag. Stort je de eerste keer €100,- of meer, dan krijg je €10,- of een kinderboek.

Triodos Internet Sparen

1,00%

De spaarrekening kost €2,- per maand en is gekoppeld aan je eigen of een gezamenlijke rekening. Geld storten kan vanaf elke betaalrekening van elke Nederlandse bankrekening.

Spaargeld wordt geïnvesteerd in sociale ondernemers en duurzame projecten. Triodos Bank is een onafhankelijk, niet-beursgenoteerde Nederlandse bank zonder bonussen.

Triodos Internet Rendement Rekening

1,00%

Je bent niet verplicht om een Triodos Internet Zakenrekening te hebben om te kunnen sparen. Deze spaarrekening levert momenteel geen rente op en je betaalt €2,- abonnementskosten per maand.

Boven een bedrag van €100.000,- wordt een negatieve spaarrente in rekening gebracht. Je kun wel kosteloos onbeperkt geld storten en opnemen. Dit doe je met Triodos Internet Bankieren en de App.