Toont alle 11 resultaten

ASN Jeugdsparen

1,50%

Deze rekening is ervoor om je kind een financieel steuntje in de rug te geven. Je kunt flexibel inleggen, maar je kunt er ook voor kiezen om iedere maand een vast bedrag te storten.

ASN Jeugdsparen staat op naam van je kind. Tussentijds opnemen kan alleen onder voorwaarden, zoals bij studiekosten. Op de 18e verjaardag krijgt je kind als enige de beschikking over het spaargeld.

Argenta Internet Jongerenspaarrekening

1,30%

Argenta heeft een Jongeren Spaarrekening waarmee je kunt storten en opnemen wanneer je maar wilt. Via online bankieren kun je spaargeld overmaken en het saldo inzien.

Met de calculator bereken je het rendement bij gelijkblijvende rente. Het is mogelijk om extra rekeningen voor je kinderen te openen. Vanaf 18 jaar wordt de rekening naar een Internet spaarrekening omgezet.

Triodos Kinder Toekomst Plan

1,20%

Het Kinder Toekomst Plan kun je openen voor kinderen van 0-11 jaar. Het bedrag komt vrij op de dag dat je kind 18 wordt. Tot die tijd ben jij de enige die toegang tot de rekening heeft.

Eerder geld opnemen kan als je het gebruikt om studiekosten mee te betalen. Anders betaal je 3% over het opgenomen bedrag. Stort je de eerste keer €100,- of meer, dan krijg je €10,- of een kinderboek.

Rabo GeneratieSparenPlus

1,10%

Met Rabo Rabo GeneratieSparenPlus spaar je voor je (klein)kind en houdt zelf regie over het tegoed. Je schenkt geld en maakt daarbij de afspraak dat opnemen alleen mogelijk is met jouw toestemming.

De eerste inleg is minimaal €500,-. Zolang de spaarrekening loopt kan je geld overboeken. Ieder kwartaal ontvangt je (klein)kind een papieren rekeningafschrift als je geld hebt geschonken.

Rabo RegenboogRekening

1,10%

Je beheert de spaarrekening via de Rabo App en Online Bankieren. Het is mogelijk om een tweede ouder te koppelen als die ook bij Rabobank zit. Iedereen kan geld storten. Dus ook opa, oma, oom of tante.

Kinderen mogen een welkomstcadeau kiezen. Bijvoorbeeld een PinPin knuffel, bioscoopbon of spaarpot. Neem je kind mee en maak je keuze voor een cadeau wanneer je een spaarrekening opent.

ING Groei Groter Rekening

1,10%

Via MijnING open je eenvoudig een spaarrekening voor je kind. Houd het BSN-Nummer van je kind bij de hand. De rekening wordt op naam van je kind gezet, maar hij/zij kan tot zijn 18e niet bij het spaargeld.

Als je online opent krijg je De Spaarleeuw thuisgestuurd. Dit is een spaarpot en knuffelleeuw in één. Voor grootouders met een ING-rekening is het ook mogelijk om voor je kleinkind te openen.

ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening

1,00%

Eenvoudig sparen voor je (klein)kind tot en met 18 jaar. Per kind kan één rekening worden geopend. Het is mogelijk om één extra rekening onder bewind voor je (klein)kind aan te vragen.

Een rekening kan tot de 11e verjaardag online worden aangevraagd. Je bent verplicht om zelf een betaalrekening van ABN AMRO te openen voordat je een spaarrekening voor je kind aanvraagt.

RegioBank JongWijs Sparen

0,85%

Jongwijs begint met een spaarrekening. Als je kind 8 jaar wordt, komt daar de Jongwijs betaalrekening bij. Het aanhouden van de rekening en betaalpas zijn gratis.

Je kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips per post. Deze geldtips groeien mee met de leeftijd. Bij het openen van een JongWijs pakket mag je zoon of dochter een welkomstgeschenk uitkiezen.

SNS Zilvervloot Sparen

0,85%

Met de Zilvervlootrekening kun je tot €600,- sparen per jaar. Je kunt het bedrag in één keer overboeken of verspreid. Als je per ongeluk teveel overboekt wordt het bedrag boven de €600,- teruggestort.

Op de 18e verjaardag wordt een bonus uitbetaald. Voor elk volledig spaarjaar krijgt je kind 1% over de inleg die dan nog op de rekening staat. De bonus kan oplopen tot 10%.

SNS Jeugd Sparen

0,85%

Het voordeel van deze rekening is dat het spaargeld niet pas vrijkomt als je kind volwassen is. Je zoon of dochter kan dus gewoon voor iets leuks sparen en het bedrag opnemen als het doel is bereikt.

Na de 18e verjaardag wordt SNS Jeugd Sparen automatisch omgezet naar SNS Internet Sparen. Het rekeningnummer blijft hetzelfde. Ouders kunnen de nieuwe rekening dan niet meer in Mijn SNS inzien.

RegioBank Zilvervloot Sparen

0,85%

Deze rekening werkt precies hetzelfde als SNS Zilvervloot Sparen. Je zet maximaal €600,- per jaar opzij. Dit bedrag wordt op de 18e verjaardag uitgekeerd inclusief een bonusrente.

De bonusrente is 1% per gespaard jaar met een maximum van 10% over het bedrag dat op de spaarrekening staat. Zilvervloot Sparen kan tot 16 jaar worden geopend en stopt op de dag dat je kind 18 jaar wordt.