Toont alle 11 resultaten

Van Lanschot Spaarrekening

2,00%

De Van Lanschot Spaarrekening is eigenlijk alleen bedoeld om tijdelijk geld te parkeren als je even niet belegt of investeert. Je ontvangt 2,0% rente tot €1000.000,-. Daarboven is de rente lager.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met een adviseur van Van Lanschot om te bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn om meer vermogen op te bouwen.

Knab Zakelijk Flexibel Sparen

2,00%

Als je een Knab Zakelijk Bankrekening hebt kun je met de app zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Deze rekeningen kun je allemaal een naam geven, zodat je weet voor welk doel je geld spaart.

Standaard wordt de rente elk kwartaal uitbetaald, maar dat kan ook vaker. Het is zelfs mogelijk om dat dagelijks te doen. Met Saldo Beheer kun je periodiek naar je spaarrekening over laten schrijven.

Triodos Internet Rendement Rekening

1,70%

De Triodos Internet Rendement Rekening levert momenteel 1,50% rente op jaarbasis op. Je bent niet verplicht om een zakelijke Triodos rekening te hebben om te kunnen sparen.

Boven een bedrag van €25.000,- ontvang je 1,50% spaarrente en boven de €100.000,- is ontvang je 1,40%. Je kun kosteloos onbeperkt geld storten en opnemen. Dit doe je met Triodos Internet Bankieren en de App.

Rabo BedrijfsSpaarRekening

1,70%

Iedereen met een Rabo Zakelijke Betaalrekening met internetbankieren kan gratis gebruik maken van deze rekening. Openen doe je eenvoudig van achter je computer of via de Mobiel Bankieren App.

Je kunt te allen tijde spaargeld storten en weer opnemen. Bij- en afschrijvingen kun je online inzien. Eventueel kun je zelf instellen of je een papieren rekeningafschrift wilt ontvangen voor je boekhouding.

ASN Sparen Zakelijk

1,65%

Het is niet verplicht om ASN Betalen Zelfstandigen te hebben om bij de ASN Bank te kunnen sparen. Verder maakt het niet uit of je zelfstandige bent of dat je je namens een stichting, bv of vereniging of aanmeldt.

Voor spaarsaldi boven de miljoen euro wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Deze rente kan variëren, dus bezoek de website voor actuele tarieven en voorwaarden.

ING Zakelijke Spaarrekening

1,50%

Alleen te openen bij een ING betaalpakket voor starters, ondernemers en verenigingen & stichtingen. Tot €250.000,- spaar je zonder kosten, daarboven wordt een negatieve rente in rekening gebracht.

Door de koppeling met je zakelijke rekening houdt je overzicht via Mijn ING en de mobiele App. Heen en weer geld overboeken kan onbeperkt. Eventuele spaarrente wordt maandelijks bij- of afgeschreven.

ABN AMRO Bestuur Spaarrekening

1,50%

Een Bestuur Spaarrekening kan worden geopend door verenigingen of stichtingen die geen onderneming voeren. Inleggen kan tot maximaal €5.000.000,- en opnemen kan op ieder moment.

Vanaf een bepaald bedrag wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Ga naar de website van de ABN AMRO voor de actuele staffels. N.B.: Een ABN AMRO V&S-Rekening is verplicht.

ABN AMRO Zakelijk Flexibel Sparen

1,50%

Deze spaarrekening is voor iedereen met een zakelijke betaalrekening bij ABN AMRO. Alleen voor verenigingen en stichtingen is er een aparte bestuur spaarrekening. Aan de rekening zijn geen kosten verbonden.

Vanaf een bepaald spaarsaldo wordt een negatieve rente in rekening gebracht. Ga naar de website voor de actuele rentetarieven. Eventuele kosten worden per kwartaal gefactureerd.

Garantibank Gouden Zakelijke Rekening

1,35%

Geschikt voor Nederlandse bedrijven met natuurlijke personen als aandeelhouder (eenmanszaak of B.V.). Het toegestane maximum spaarsaldo is €1.000.000,-. Geen openings- of andere kosten.

Houd er rekening mee dat je beschikt over een betaalrekening bij een andere Nederlandse bank onder dezelfde tenaamstelling die als vaste tegenrekening voor de Gouden Zakelijke Rekening fungeert.

SNS Zakelijk Sparen

1,35%

Deze spaarrekening is vooral bedoeld om tijdelijk geld apart te zetten voor bijv. de btw-afdracht of vakantiegeld voor het personeel. Hij is dan ook gekoppeld aan een SNS Zakenrekening of SNS ZZP Rekening.

Tot een bedrag van €1000.000,- is sparen gratis. Daarboven betaal je 0,5% per maand over het saldo boven het miljoen. Geld storten en opnemen kan onbeperkt en je hebt overal inzicht via de app.

RegioBank Meerkeuze Sparen Vrij

1,35%

In principe ontvang je geen rente op deze rekening, tenzij je een bedrag groter dan €15.000,- voor langere tijd vastzet in een Meerkeuze Sparen Vast deposito. Bij een saldo van meer dan 1 miljoen betaal je kosten.

Deze vrij opneembare spaarrekening is te gebruiken door zzp’ers, het mkb, verenigingen en stichtingen. Je bent dan ook verplicht om een Regiobank V&S of MKB Betaalrekening aan te houden.