Een mastercard aanvragen om overal veilig te betalen

Met een Mastercard maakt het niet uit bij welke bank je zit. Je betaalt je uitgaven achteraf terug. Eén keer per maand ontvang je een overzicht in je mailbox. Daarna heb je 21 dagen om zonder rente of andere kosten terug te betalen. Mensen die een mastercard aanvragen, kiezen voor betrouwbaar en voordelig. Bekijk de mogelijkheden.

Een mastercard aanvragen om overal veilig te betalen

Met een Mastercard maakt het niet uit bij welke bank je zit. Je betaalt je uitgaven achteraf terug. Eén keer per maand ontvang je een overzicht in je mailbox. Daarna heb je 21 dagen om zonder rente of andere kosten terug te betalen. Mensen die een mastercard aanvragen, kiezen voor betrouwbaar en voordelig.

Meer informatie
Direct aanvragen

Inhoudsopgave

Particulier

Mastercard logoMastercard is één van de grootste bedrijven in de creditcardwereld. Je kunt er in meer dan 200 landen mee betalen. Dat maakt het erg aantrekkelijk voor Nederlanders als aanvulling op hun pinpas. In het buitenland kan vaak niet worden gepind en is het verstandig om een extra betaalmiddel achter de hand te hebben. Voor zo’n €20,- per jaar kun je al een mastercard aanvragen.

Je kunt kiezen uit drie mastercards voor privégebruik, waarvan de Classic de voordeligste is. Een Gold is iets duurder, maar dan ben je beter verzekerd. Een tweede creditcard voor je partner is bij de prijs inbegrepen. Een Black is inclusief een doorlopende reisverzekering waarmee zowel jij als je meereizende gezin zijn verzekerd tijdens reizen in binnen- en buitenland. Bekijk de prijzen en mogelijkheden:

Mastercard Classic
1. Mastercard Classic

Het is niet vreemd dat velen deze Mastercard aanvragen. Als je nu aanvraagt is die het eerste jaar gratis. Aankoopbescherming en aanvullende reisverzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen.

Als je met deze Classic bestelt of koopt, ben je 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een ander voordeel is dat als je bestelling niet of beschadigd wordt afgeleverd je het bedrag terug kunt krijgen met de aflevergarantie.

Meer informatie