Toont alle 4 resultaten

DHB MaxiSpaarrekening

2,40%3,20%

Als je al klant bent bij DHB Bank kun je direct een DHB MaxiSpaarrekening openen van 3 maanden tot 5 jaar. Als je nog geen klant bent moet je eerst een gratis DHB Spaarrekening openen die als tegenrekening dient.

Voor looptijden vanaf 2 jaar wordt de rente jaarlijks uitgekeerd. Voor kortere looptijden vindt uitbetaling na afloop plaats. Aan het einde van de looptijd wordt de depositorekening automatisch opgeheven.

DHB Depositorekening

2,35%3,15%

Om een DHB Depositorekening te kunnen openen moet je beschikken over een DHB S@veOnlinerekening waar de rente op kan worden gestort. Beiden kun je kosteloos openen.

De depositorekening verloopt via de tegenrekening. Indien je geen gebruik maakt van DHB Net Banking (online bankieren), ontvang je periodiek een rekeningoverzicht.

DHB CombiSpaarrekening

2,50%

Bij de DHB CombiSpaarrekening kun je altijd geld inleggen, maar als je op wilt nemen moet je dat van tevoren aankondigen. Hoe langer de aankondigingstermijn, des te hoger de rente die je ontvangt.

Je kunt kiezen uit een termijn van 33, 66 of 99 dagen. Voer het bedrag in dat je op wilt nemen en het wordt na afloop van de gekozen periode automatisch op je betaalrekening teruggestort.

DHB S@veOnlinerekening

2,30%

De S@veOnlinerekening is een direct opneembare spaarrekening die je zelf beheert met internetbankieren. Je betaalt geen kosten voor het openen en ook geen boete of kosten bij opname.

Het variabele rentetarief van 2.30% ontvang je over je gehele saldo tot maximaal €500.000,-. Storten en opnemen kan op ieder moment van en naar de door jou opgegeven betaalrekening.