Toont alle 4 resultaten

Knab Zakelijk Flexibel Sparen

1,00%

Als je een Knab Zakelijk Bankrekening hebt kun je met de app zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Deze rekeningen kun je allemaal een naam geven, zodat je weet voor welk doel je geld spaart.

Standaard wordt de rente elk kwartaal uitbetaald, maar dat kan ook vaker. Het is zelfs mogelijk om dat dagelijks te doen. Met Saldo Beheer kun je periodiek naar je spaarrekening over laten schrijven.

Knab Flexibel Sparen

1,00%

Met de Knab app kun je Slim Saldo Beheer activeren. Bij een hoog saldo op je betaalrekening wordt dan automatisch geld overgeboekt naar je spaarrekening. Je kunt dit helemaal zelf instellen.

Je spaarrente ontvang je uiterlijk op de eerste dag van elk kwartaal. Wil je de rente eerder ontvangen? Dan kan dat ook. Tot slot kun je seintjes ontvangen op je mobiel als de rente stijgt of daalt.

Knab Deposito Sparen

0,01%0,25%

Deposito Sparen is onderdeel van het Knab Plus pakket. Hiermee kun je vanuit internetbankieren of met de Knab App eenvoudig een deposito openen vanaf €1.000,- inleg met een maximum looptijd van 6 jaar.

In principe kun je tussentijds niet opnemen, maar mocht je je geld weer nodig hebben, dan betaal je €50,- administratiekosten per opname. Je kunt onbeperkt extra deposito’s openen, ook met je partner samen.

Knab Zakelijk Deposito Sparen

0,01%0,15%

Bij Knab kun je Zakelijk Deposito Sparen met een relatief korte looptijd afsluiten. Je geld staat dan niet zo lang vast, maar je profiteert wel van de zekerheid van een vaste rente. Het minimum inlegbedrag is €1.000,-.

Bij een looptijd korter dan een jaar wordt de rente aan het einde van de looptijd uitgekeerd. Daarboven kun je maandelijks uit laten betalen. Je ontvangt altijd een alert als een deposito afloopt.