Toont alle 8 resultaten

Rabo GeneratieSparenPlus

1,10%

Met Rabo Rabo GeneratieSparenPlus spaar je voor je (klein)kind en houdt zelf regie over het tegoed. Je schenkt geld en maakt daarbij de afspraak dat opnemen alleen mogelijk is met jouw toestemming.

De eerste inleg is minimaal €500,-. Zolang de spaarrekening loopt kan je geld overboeken. Ieder kwartaal ontvangt je (klein)kind een papieren rekeningafschrift als je geld hebt geschonken.

Rabo RegenboogRekening

1,10%

Je beheert de spaarrekening via de Rabo App en Online Bankieren. Het is mogelijk om een tweede ouder te koppelen als die ook bij Rabobank zit. Iedereen kan geld storten. Dus ook opa, oma, oom of tante.

Kinderen mogen een welkomstcadeau kiezen. Bijvoorbeeld een PinPin knuffel, bioscoopbon of spaarpot. Neem je kind mee en maak je keuze voor een cadeau wanneer je een spaarrekening opent.

Rabo BedrijfsSpaarRekening

1,00%

Iedereen met een Rabo Zakelijke Betaalrekening met internetbankieren kan gratis gebruik maken van deze rekening. Openen doe je eenvoudig van achter je computer of via de Mobiel Bankieren App.

Je kunt te allen tijde spaargeld storten en weer opnemen. Bij- en afschrijvingen kun je online inzien. Eventueel kun je zelf instellen of je een papieren rekeningafschrift wilt ontvangen voor je boekhouding.

Rabo InternetSparen

1,00%

Rabo Internetsparen kun je gratis openen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je moet wel een betaalrekening van de Rabobank hebben. Je kunt de rekening op twee namen laten zetten.

Met de App kun je 20 spaarpotjes aanmaken. Kies een spaardoel, vul een eindbedrag in en bekijk hoeveel je maandelijks moet storten om je doel te bereiken. Via een voortgangsbalk zie je hoe je ervoor staat.

Rabo Deposito Zakelijk

0,01%0,50%

Zakelijk spaardeposito voor een vereniging, stichting of particuliere BV. Om te kunnen openen heb je een Rabo zakelijke rekening nodig. Kies uit een looptijd van 6 tot 20 jaar met een minimum inleg van €10.000,-.

De inleg staat tot de vervaldatum vast tegen de afgesproken vaste rente. Geef zelf aan wanneer je rente wilt ontvangen. Dit kan achteraf per maand, drie maanden, per jaar of in één keer op de vervaldatum.

Rabo DoelSparen Zakelijk

0,01%0,50%

Met Rabo Doelsparen leg je niet eenmalig een bedrag in, maar kun je telkens extra inleggen en kiezen voor welke periode dit bedrag vast wil zetten (min. 6 tot max. 20 jaar). Iedere inleg heeft zijn eigen vaste rente.

Na afloop komt het geld vrij en kun je kiezen wat je ermee doet. Je kunt het laten staan tegen de op dat moment geldende variabele rente of je kunt het opnieuw vastzetten voor een bepaalde periode.

Rabo DoelSparen

0,01%0,50%

Normaal zet je in één keer een bedrag op een depositorekening en kun je daarna niets meer bijstorten. Met Rabo Doelsparen stort je eerst een bedrag en stort je periodiek bij.

Telkens als je een bedrag bijstort staat dit bedrag tot het einde van de looptijd vast. Eventueel kun je geld opnemen, maar de kosten hiervan zijn hoger dan de rente die je opbouwt.

Rabo Deposito

0,01%0,50%

Bij de Rabobank kun je kosteloos een depositorekening openen, maar dan moet je wel een Rabo betaalrekening hebben. Kies of je de rente per maand, kwartaal, jaar of aan het einde van de looptijd ontvangt.

Op deze depositorekening staat je geld vast tot de afgesproken datum in tegenstelling tot Rabo Doelsparen waar je ook een vaste rente krijgt, maar wel extra in kunt leggen. Tussentijds opnemen is niet mogelijk.