Koopovereenkomst Stacaravan / Chalet

(13 reviews)

17,50

Een stacaravan, chalet of caravan (ver)koop je meestal aan bekenden of via via. Ook als je weet dat het goed zit, is het verstandig om afspraken op papier te zetten. Gewoon om misverstanden en juridische conflicten te voorkomen.

Dit koopcontract kun je direct downloaden. Je hebt de keuze uit de Nederlandse versie of Engelse vertaling. Vul in Word of een andere tekstbewerker de ontbrekende gegevens in en print uit. Na ondertekening is het contract juridisch bindend.

Let op: voor de huur of koop van een standplaats moet je aparte afspraken met de camping- of grondeigenaar maken. Lees hieronder verder voor uitleg.

Omschrijving

Met deze Koopovereenkomst Stacaravan maak je een afspraak over de verkoop van een (sta)caravan, vakantiehuisje of chalet. Dit contract is door een ervaren jurist opgesteld, zodat je alleen nog maar een paar persoonlijke gegevens zelf in hoeft te vullen. De Engelse vertaling komt van een beëdigd vertaler.

Je vult de volgende gegevens zelf in:

 1. Naam koper en verkoper;
 2. Prijs;
 3. Overdrachtsdatum;
 4. Omschrijving object;
 5. Inbegrepen spullen (meubilair, gordijnen, barbecue etc.).

In deze overeenkomst staan geen afspraken over de standplaats. Jij bent namelijk de eigenaar van de caravan, maar niet van het terrein. Dat is de campinghouder of grondeigenaar. De koper moet dus een aparte huur- of koopovereenkomst voor de grond met de eigenaar van de standplaats regelen. Bij overdracht moet je de beheerder dus ook op de hoogte brengen. Als die niet akkoord gaat, kun je ook niet verkopen.

Specificaties

Naam

Koopovereenkomst stacaravan.docx

Soort

Word-bestand

Type

Overeenkomst

Aantal

3 pagina's

Thema

Huisvesting

Reviews

13 reviews voor Koopovereenkomst Stacaravan / Chalet

 1. Judith R.

  Korte, bondige overeenkomst waar beide partijen zich goed in konden vinden. Fijn. Dat is die € 18 wel waard

 2. Mieke RUTTEN-THIEL

  Heel fijn dat je met weinig middelen een koopovereenkomst kan kopen en loaden.

 3. Anoniem

  Prima makkelijk in gebruik

 4. S.J.

  Perfect; precies wat ik nodig had

 5. Werner Huebner

  Het is een goed alternatief voor particuliere verkoper/koper. Jammer ging mijn deal niet door maar ik zal dit goede voorbeeld bewaren.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook...